|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני מניח שכל התגובות שלך באו ממקרה שקרה שגרם לך להיות נגד. אבל חביבי אתה אטום אני נותן לך הסברים ואתה פשוט לוקח את השאלה שלך, ואת התשובה שלי ושם לה סימן שאלה, איפה ההבנה העצמית. פרשת? כנראה זה מה שהיה צריך להיות בסופו של דבר. בסופו של דבר שתיוודא לחיים ארוכים - אתה תראה את הצדק, ואוליי רק אז תבין, "וואלה טעיתי". הזמן יענה על התשובה. יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 32 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
שאולי - בן אדם, מה לך נרדם? מה שהבאת פה ועוד אין ספור סיפורים מהתנ"ך - כולם אמת ונכונים והבעיה שלהם שהם לא מאמינים להם כי הם לא היו שם, הבעיה הגדולה היא אמונה, והשאלה הגדולה - למה אתה מאמינים לשואה [הרי לא הייתם שם]? לא שאני מכחיש שואה חס וחלילה, סה"כ אני שואל. הבעיה שאתם זוכרים רק את הדברים הרעים שהקב"ה עשה. |
|
![]() |
![]() |
# 33 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אנשים שלא שמרו את מצוותיו ואת חוקיו. אני יגיד לך עוד משו' למה קרתה השואה. לפני השואה אז התחילה הדרדרות באמונה של היהודים באלוהים שלהם, התחילו לעבור על חוקיו ולא לשמור אותם. בגלל זה אלוהים הביא להם את המכה, ובזמן המכה מה קרה? כולם פתאום התחילו להתפלל אליו שיציל אותם וכו'. והוא ה=צ=י=ל !-!-! עכשיו, בקשר לששת הימים הסיפור הוא ככה היו באמת הרבה טנקים של האוייב נגד טנקים מעטים שלנו, ששאלו את הגנרל של האויב למה הוא לא תקף כי בשניה הוא היה יכול לכבוש את כל ישראל הוא ענה שהוא ראה מלאך בשמיים שהושיט אליו את ידו וסימן לו לעצור אז הוא לא תקף. עכשיו חכם בלילה יש לי שאלה אלייך. איך זה, שכל השנאה כלפי היהודים כל המאות והאלפי שנים האלו תמיד נשארנו? איך? ואנחנו כאלו מעטים, רק איזה 12 מיליון בכל בעולם בערך א-י-ך ? !-!-! |
|
![]() |
![]() |
# 34 | |
Авторитет
|
התגובות האלה הן רציניות? או שאתם מסתלבטים אחד על השני?
![]() ה' לא עשה את השואה, היטלר עשה אותה ומה שתגידו לא ישנה את העובדה שהוא "עשה" את השואה. ובקשר למלחמת ששת הימים, שכל אחד יאמין במה שהוא רוצה.
![]() |
![]() |
# 35 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
יודע את מי האלוהים הפרסונלי שלך מזכיר לי? את סטאלין, וגם את סדאם חוסיין, שהרג אנשים על ימין ועל שמאל בגלל שהם לא שמעו להוראות שלו. זה האלוהים שאתה רוצה!??!!? מה נסגר איתך בנאדם?! תפסיק להיות מטו***!! (אני מצנזר את עצמי) תפסיק למצוא לכל דבר תירוץ עצמי לדברים שאתה לא יודע! אם אתה לא יודע איך הכל התחיל- בטוח אלוהים עשה את זה!! אם אתה לא יודע איך ניצחנו במלחמת ששת הימים= בטוח!! רק אלוהים שלנו! בואו נתרום צדקה לדוסים כדי שהוא ימשיך לעזור לנו! אם הוא רצח מליוני אנשים במהלך הקרירה הנלוזה שלו עם כל הרבנים הפיקטביים- כי זה מגיע לבני האדם! שימותו! שירצחו! זבלים! הם לא שמעו לאלוהים הקדוש!! צריך לרצוח אותם ולשפוך את הדם שלהם ואז לשרוף את הגופה!! כן כן כן אני מצדיק רצח בשם האלוהים! אם ככה, צריך לרצוח גם אותך. כי בטוח שהיית רוצח כמה הומואים במצעד הגאווה, בגלל שהם המרו את פי האלוהים שלך. אה שכחתי, אנחנו מדינה דמוקרטית, כבר אסור לרצוח בגלל שמישהו עשה משהו נגד האלוהים שלך, אז צריך לקרוא למשטרה לעצור אותך. כי אתה רוצח. זה מה שצריך לומר על אנשים כמוך שמצדיקים רצח עם. תתבייש. |
|
![]() |
![]() |
# 36 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אין לך מה לעשות, אתה יכול למרוד [בדיוק מה שאתה עושה עכשיו] אתה יכול לא להתייחס, אתה יכול להתנצר - אף אחד לא מכריח אותך להשאר בדת, לפחות אם אתה לא מאמין בו, תו לו את הכבוד הראוי. מתי תבין שהעולם לא מתנהל על איך שאתה רוצה, לצערך יש הרבה דברים שהם לא בשליטתך[או בשליטתנו], ואתה קיבלת את אלוקים ואתה צריך רק להודות על זה. אני לא יודע מתי תבין את זה אולי שתעלה לשמיים [חס וחלילה], אולי בשלב יותר מוקדם בחיים. אבל זה יבוא. לילה טוב. Last edited by CSite.co.il; 24-12-06 at 22:49.. |
|
![]() |
![]() |
# 37 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() ראיתי אותו כבר ...
![]() |
# 38 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וBHXHUI,ציטוט:"תהיו בריאים, הבנאדם שאל איך התנהלה מלחמת ששת הימים ואתם ניכנסתם לדיון איפה אלוהים היה בשואה." אז ככה אם הוא היה שואל את השאלה הזו "בתמימות" אמיתית הייתי מבין אבל הוא בא לנגח,אתם החילונים הכופרים שלא שומרים שבת שעושים עבירות בגללכם יש פיגועים,מלחמות,בגללכם "האולהים הזה רצח מילוני אנשים" בגללנו. איך אני יודע שהוא בא לנגח? מישהו נתן לו לינק לויקי ששם יש לו הסבר על המחלמה.הודעה אח"כ הוא כתב את הדברים הבאים: "אגב, ממליץ לראות את את הסרט "שעת אפס" [מדבר על מלחמות ישראל, צבא וכדו']" "אחרי מהלחמה אף אחד לא טרח להודות לו, כלכך הרבה ניסים -וכלום." "אוקיי מצאתי לכם את הסרט "שעת אפס" ממש מומלץ לצפות בו, אתם יכולים להריץ והגיע לקטע של מלחמת ששת הימים אבל שווה לכם לראות את כולו. לכל המתגייסים, המגוייסים והמתעניינים." זה לא לנגח? זה סתם שאלה תמימה? די כבר עם השטויות האלה אני לא מאמין באלוהים נקודה! אני איבדתי אנשים שקרובים אלי מאוד בפיגועים באינתיפדה האחרונה אז אני מבקש ממך שלא תגיד לי שזה"בגללי,ובגלל שאני לא דתי" ושאר השטויות האלה. |
|
![]() |
![]() |
# 39 | ||
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ציטוט:
מתי אתה תבין שהעולם כן מתנהל ע"פ בני האדם, ולא על פי הראש שלך (שמכיל בתוכו את האלוהים) אני לא יודע מתי תבין את זה, אוליי שתפסיק לשמוע לכל השטויות שאומרים לך ותפתח את השכל, תבין שאתה מצדיק דברים מטומטים על חשבון אחרים. |
||
![]() |
![]() |
# 40 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
איך נברא העולם? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |