הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 24-12-06, 20:34   # 31
CSite.co.il
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

CSite.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי שאולי צפה בהודעה
אני לא יודע מה הרבנים שלך אמרו לך אבל מירב הסיכוים שאם הם אמרו שהשואה היתה בגלל שאלוהים רצה,אז אתם דפוקים בראש סליחה על הביטוי.
ילדים נרצחים בגלל שהאלוהים שלכם רוצה? תגיד מה אתם דפוקים??
כמו שכתבתי בהתחלה אתה שאלת את השאלה הזו כדי להתריס ולא כדי לקבל תשובה.
אלה הן התשובות שלך אז אני פורש מהוויכוח,אלוהים רוצח ילדים ותינוקות כדי שהעם התעורר אחלה תשובה!
נתחיל בזה שאין לי רבנים - אין לי שום דבר, כל התגובות פה אני עצמי.
אני מניח שכל התגובות שלך באו ממקרה שקרה שגרם לך להיות נגד.

אבל חביבי אתה אטום אני נותן לך הסברים ואתה פשוט לוקח את השאלה שלך, ואת התשובה שלי ושם לה סימן שאלה, איפה ההבנה העצמית.

פרשת? כנראה זה מה שהיה צריך להיות בסופו של דבר.
בסופו של דבר שתיוודא לחיים ארוכים - אתה תראה את הצדק, ואוליי רק אז תבין, "וואלה טעיתי".
הזמן יענה על התשובה.
יום טוב.
  Reply With Quote
ישן 24-12-06, 20:40   # 32
CSite.co.il
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

CSite.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI צפה בהודעה
תהיו בריאים, הבנאדם שאל איך התנהלה מלחמת ששת הימים ואתם ניכנסתם לדיון איפה אלוהים היה בשואה.

ואם כבר, אתם אומרים שבגלל שאלוהים היה אכזר בשואה אז אין אלוהים. הדת (התנ"ך, לא הלכה) מעולם לא הראתה את אלוהים כאל שכולם רחמים. נזכיר את סיפור תיבת מוח בו הושמדה רוב האנושות? בממלכה שלמה שאלוהים "העלים" בגלל חטאי מלכים? עם שלם שהוגלה לאחר שהבבלים ולאחר מכן הרומאים טבחו בו ? אז איך שלא תסתכלו על זה, האל שמתואר בתנ"ך הוא לא רחום וחנון ואם היה לי כח להסביר הייתי נותן לך תשובה (שבגלל מוח סגור לתשובות בנושא לא היית מקבל) שלדעתי מתקבלת על הדעת. אם זה כל כך חשוב לך, תעיין באשכולות הקודמים בנושא.
עריכה: ההודעה נשלחה בסוף -אחת למעלה.

שאולי - בן אדם, מה לך נרדם?

מה שהבאת פה ועוד אין ספור סיפורים מהתנ"ך - כולם אמת ונכונים והבעיה שלהם שהם לא מאמינים להם כי הם לא היו שם, הבעיה הגדולה היא אמונה, והשאלה הגדולה - למה אתה מאמינים לשואה [הרי לא הייתם שם]? לא שאני מכחיש שואה חס וחלילה, סה"כ אני שואל.
הבעיה שאתם זוכרים רק את הדברים הרעים שהקב"ה עשה.
  Reply With Quote
ישן 24-12-06, 20:59   # 33
Sparkie
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Sparkie לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי שאולי צפה בהודעה
זאת אמורה להיות תשובה??? לדתיים אין תשובה לנושא הזה איפה אלוהים היה בשואה!! דיברתי עם המון דתיים/חרדים לאף אחד אין תשובה! תמיד הם מתחמקים מתשובה כי אין להם!
אני שואל אותך איפה אלוהים היה בשואה איפה הוא היה שנרצחו ילדים ומה אתה עונה לי?
איפה אני הייתי? תגיד זאת תשובה לשאלה שלי? אני לא מאמין באלוהים! סבבה? אז אני לא מחוייב לשמור על המצות שהוא אמר וללכת לפי איך שהוא רוצה.
אתם אומרים שהוא רחמן וכו' אז למה הוא נתן שירצחו ילדים אני לא מבין את זה!
כנראה שאין אלוהים ואתם סתם מקשקשים.
הוא נתן שירצחו ילדים בגלל אנשים כמוך.
אנשים שלא שמרו את מצוותיו ואת חוקיו.
אני יגיד לך עוד משו' למה קרתה השואה.

לפני השואה אז התחילה הדרדרות באמונה של היהודים באלוהים שלהם, התחילו לעבור על חוקיו
ולא לשמור אותם.
בגלל זה אלוהים הביא להם את המכה, ובזמן המכה מה קרה? כולם פתאום התחילו להתפלל אליו
שיציל אותם וכו'.
והוא ה=צ=י=ל !-!-!

עכשיו,
בקשר לששת הימים הסיפור הוא ככה
היו באמת הרבה טנקים של האוייב נגד טנקים מעטים שלנו, ששאלו את הגנרל של האויב למה הוא לא תקף
כי בשניה הוא היה יכול לכבוש את כל ישראל
הוא ענה שהוא ראה מלאך בשמיים שהושיט אליו את ידו וסימן לו לעצור אז הוא לא תקף.

עכשיו חכם בלילה יש לי שאלה אלייך.
איך זה, שכל השנאה כלפי היהודים כל המאות והאלפי שנים האלו תמיד נשארנו?
איך?
ואנחנו כאלו מעטים, רק איזה 12 מיליון בכל בעולם בערך
א-י-ך ? !-!-!
  Reply With Quote
ישן 24-12-06, 21:21   # 34
mayden
Авторитет

מיני פרופיל

mayden לא מחובר  

התגובות האלה הן רציניות? או שאתם מסתלבטים אחד על השני?

ה' לא עשה את השואה, היטלר עשה אותה ומה שתגידו לא ישנה את העובדה שהוא "עשה" את השואה. ובקשר למלחמת ששת הימים, שכל אחד יאמין במה שהוא רוצה.

ציטוט:
" זוכרים בשביל ללמוד, יודעים בשביל ללמד, מבינים בשביל לתכנת.."
  Reply With Quote
ישן 24-12-06, 22:41   # 35
k.machine
תודה על תרומתך.

k.machine's Avatar

מיני פרופיל

k.machine לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Sparkie צפה בהודעה

לפני השואה אז התחילה הדרדרות באמונה של היהודים באלוהים שלהם, התחילו לעבור על חוקיו
ולא לשמור אותם.
בגלל זה אלוהים הביא להם את המכה, ובזמן המכה מה קרה? כולם פתאום התחילו להתפלל אליו
שיציל אותם וכו'.
והוא ה=צ=י=ל !-!-!

עכשיו,
היו באמת הרבה טנקים של האוייב נגד טנקים מעטים שלנו, ששאלו את הגנרל של האויב למה הוא לא תקף

איך?
א-י-ך ? !-!-!
אתה מעורר בי חלחלה. בדיוק כמו העם שלך. לך תצדיק רצח עם מאסיבי (שלא נחשיב עוד 50 מליון בני אדם שנהרגו, חוץ מהיהודים) בגלל שמישהו לא נטל ידיים בבוקר, או בגלל שהוא פלט זרע לבטלה.

יודע את מי האלוהים הפרסונלי שלך מזכיר לי? את סטאלין, וגם את סדאם חוסיין, שהרג אנשים על ימין ועל שמאל בגלל שהם לא שמעו להוראות שלו. זה האלוהים שאתה רוצה!??!!? מה נסגר איתך בנאדם?! תפסיק להיות מטו***!! (אני מצנזר את עצמי)

תפסיק למצוא לכל דבר תירוץ עצמי לדברים שאתה לא יודע!

אם אתה לא יודע איך הכל התחיל- בטוח אלוהים עשה את זה!!
אם אתה לא יודע איך ניצחנו במלחמת ששת הימים= בטוח!! רק אלוהים שלנו! בואו נתרום צדקה לדוסים כדי שהוא ימשיך לעזור לנו!
אם הוא רצח מליוני אנשים במהלך הקרירה הנלוזה שלו עם כל הרבנים הפיקטביים- כי זה מגיע לבני האדם! שימותו! שירצחו! זבלים! הם לא שמעו לאלוהים הקדוש!! צריך לרצוח אותם ולשפוך את הדם שלהם ואז לשרוף את הגופה!! כן כן כן אני מצדיק רצח בשם האלוהים!

אם ככה,
צריך לרצוח גם אותך. כי בטוח שהיית רוצח כמה הומואים במצעד הגאווה, בגלל שהם המרו את פי האלוהים שלך. אה שכחתי, אנחנו מדינה דמוקרטית, כבר אסור לרצוח בגלל שמישהו עשה משהו נגד האלוהים שלך, אז צריך לקרוא למשטרה לעצור אותך. כי אתה רוצח.

זה מה שצריך לומר על אנשים כמוך שמצדיקים רצח עם.
תתבייש.
  Reply With Quote
ישן 24-12-06, 22:46   # 36
CSite.co.il
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

CSite.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי k.machine צפה בהודעה
אתה מעורר בי חלחלה. בדיוק כמו העם שלך. לך תצדיק רצח עם מאסיבי (שלא נחשיב עוד 50 מליון בני אדם שנהרגו, חוץ מהיהודים) בגלל שמישהו לא נטל ידיים בבוקר, או בגלל שהוא פלט זרע לבטלה.

יודע את מי האלוהים הפרסונלי שלך מזכיר לי? את סטאלין, וגם את סדאם חוסיין, שהרג אנשים על ימין ועל שמאל בגלל שהם לא שמעו להוראות שלו. זה האלוהים שאתה רוצה!??!!? מה נסגר איתך בנאדם?! תפסיק להיות מטו***!! (אני מצנזר את עצמי)

אם אתה לא יודע איך ניצחנו במלחמת ששת הימים= בטוח!! רק אלוהים שלנו! בואו נתרום צדקה לדוסים כדי שהוא ימשיך לעזור לנו!
אם הוא רצח מליוני אנשים במהלך הקרירה הנלוזה שלו עם כל הרבנים הפיקטביים- כי זה מגיע לבני האדם! שימותו! שירצחו! זבלים! הם לא שמעו לאלוהים הקדוש!! צריך לרצוח אותם ולשפוך את הדם שלהם ואז לשרוף את הגופה!! כן כן כן אני מצדיק רצח בשם האלוהים!

אם ככה,
צריך לרצוח גם אותך. כי בטוח שהיית רוצח כמה הומואים במצעד הגאווה, בגלל שהם המרו את פי האלוהים שלך. אה שכחתי, אנחנו מדינה דמוקרטית, כבר אסור לרצוח בגלל שמישהו עשה משהו נגד האלוהים שלך, אז צריך לקרוא למשטרה לעצור אותך. כי אתה רוצח.

תתבייש.
אין לנו שליטה על האלוקים שלנו, ועל האלוקים שאנחנו רוצים - אם היה שליטה העולם היה נראה אחרת.

אין לך מה לעשות, אתה יכול למרוד [בדיוק מה שאתה עושה עכשיו] אתה יכול לא להתייחס, אתה יכול להתנצר - אף אחד לא מכריח אותך להשאר בדת, לפחות אם אתה לא מאמין בו, תו לו את הכבוד הראוי.

מתי תבין שהעולם לא מתנהל על איך שאתה רוצה, לצערך יש הרבה דברים שהם לא בשליטתך[או בשליטתנו], ואתה קיבלת את אלוקים ואתה צריך רק להודות על זה.

אני לא יודע מתי תבין את זה אולי שתעלה לשמיים [חס וחלילה], אולי בשלב יותר מוקדם בחיים. אבל זה יבוא.

לילה טוב.

Last edited by CSite.co.il; 24-12-06 at 22:49..
  Reply With Quote
ישן 24-12-06, 22:48   # 37
adiRm
חבר על

מיני פרופיל

adiRm לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי MnM צפה בהודעה
אוקיי מצאתי לכם את הסרט "שעת אפס"
ממש מומלץ לצפות בו, אתם יכולים להריץ והגיע לקטע של מלחמת ששת הימים אבל
שווה לכם לראות את כולו.
http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=887

לכל המתגייסים, המגוייסים והמתעניינים.
סרט נדיר ביותר
ראיתי אותו כבר ...
ישן 24-12-06, 22:54   # 38
שאולי
חבר מתקדם

מיני פרופיל

שאולי לא מחובר  

ציטוט:

אם ככה,

תתבייש.
מסכים איתך!
וBHXHUI,ציטוט:"תהיו בריאים, הבנאדם שאל איך התנהלה מלחמת ששת הימים ואתם ניכנסתם לדיון איפה אלוהים היה בשואה."
אז ככה אם הוא היה שואל את השאלה הזו "בתמימות" אמיתית הייתי מבין אבל הוא בא לנגח,אתם החילונים הכופרים שלא שומרים שבת שעושים עבירות בגללכם יש פיגועים,מלחמות,בגללכם "האולהים הזה רצח מילוני אנשים" בגללנו.
איך אני יודע שהוא בא לנגח? מישהו נתן לו לינק לויקי ששם יש לו הסבר על המחלמה.הודעה אח"כ הוא כתב את הדברים הבאים:
"אגב, ממליץ לראות את את הסרט "שעת אפס" [מדבר על מלחמות ישראל, צבא וכדו']"
"אחרי מהלחמה אף אחד לא טרח להודות לו, כלכך הרבה ניסים -וכלום."
"אוקיי מצאתי לכם את הסרט "שעת אפס"
ממש מומלץ לצפות בו, אתם יכולים להריץ והגיע לקטע של מלחמת ששת הימים אבל
שווה לכם לראות את כולו.
לכל המתגייסים, המגוייסים והמתעניינים."

זה לא לנגח? זה סתם שאלה תמימה?
די כבר עם השטויות האלה אני לא מאמין באלוהים נקודה! אני איבדתי אנשים שקרובים אלי מאוד בפיגועים באינתיפדה האחרונה אז אני מבקש ממך שלא תגיד לי שזה"בגללי,ובגלל שאני לא דתי"
ושאר השטויות האלה.
  Reply With Quote
ישן 24-12-06, 23:06   # 39
k.machine
תודה על תרומתך.

k.machine's Avatar

מיני פרופיל

k.machine לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Sparkie צפה בהודעה

ולא לשמור אותם.
שיציל אותם וכו'.
והוא ה=צ=י=ל !-!-!

עכשיו,

איך?
א-י-ך ? !-!-!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי MnM צפה בהודעה
אין לנו שליטה על האלוקים שלנו, ועל האלוקים שאנחנו רוצים - אם היה שליטה העולם היה נראה אחרת.

אין לך מה לעשות, אתה יכול למרוד [בדיוק מה שאתה עושה עכשיו] אתה יכול לא להתייחס, אתה יכול להתנצר - אף אחד לא מכריח אותך להשאר בדת, לפחות אם אתה לא מאמין בו, תו לו את הכבוד הראוי.

מתי תבין שהעולם לא מתנהל על איך שאתה רוצה, לצערך יש הרבה דברים שהם לא בשליטתך[או בשליטתנו], ואתה קיבלת את אלוקים ואתה צריך רק להודות על זה.

אני לא יודע מתי תבין את זה אולי שתעלה לשמיים [חס וחלילה], אולי בשלב יותר מוקדם בחיים. אבל זה יבוא.

לילה טוב.
טוב רבי נחמן מברסלב מאומן שליט"א צדיק הדור.

מתי אתה תבין שהעולם כן מתנהל ע"פ בני האדם, ולא על פי הראש שלך (שמכיל בתוכו את האלוהים)

אני לא יודע מתי תבין את זה, אוליי שתפסיק לשמוע לכל השטויות שאומרים לך ותפתח את השכל, תבין שאתה מצדיק דברים מטומטים על חשבון אחרים.
  Reply With Quote
ישן 25-12-06, 15:09   # 40
CSite.co.il
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

CSite.co.il לא מחובר  

ציטוט:
טוב רבי נחמן מברסלב מאומן שליט"א צדיק הדור.

מתי אתה תבין שהעולם כן מתנהל ע"פ בני האדם, ולא על פי הראש שלך (שמכיל בתוכו את האלוהים)

אני לא יודע מתי תבין את זה, אוליי שתפסיק לשמוע לכל השטויות שאומרים לך ותפתח את השכל, תבין שאתה מצדיק דברים מטומטים על חשבון אחרים.
שאלה לי אלייכם, באיזה אמונה אתם מאמינים? אם בכלל.
איך נברא העולם?
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום