|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
כל מי שאוהב תמשחק MuOnline
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
אוי אויייי יאיר...גרמת לי כמעט לחטוא!!!
אתה יודע איזה ימים קשים עברו עליי בגלל שהתמכרתי למשחק הזה? ![]() ![]() ![]() 6 חודשים של בזבוז זמן טוטאלי מהחיים... ועוד שיחקתי בגלובל. ד"א יש לי 2 שחקנים שאני מוכן לתת בגלובל...אחד רמה 87, שפרצו אותו (חשבון עם שחקנים...בלי חפצים) ועוד חשבון יותר "מושקע" עם קוסם ברמה 49, עם הרבה הרבה הרבה דברים ![]() אהה, כמעט ונרשמתי לשרת, זה היה ממש קשה להזיז את היד לכיוון ה"X" ![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
נחמד, מאוד נחמד.
רק חבל שזה לא חוקי. ![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
גם יש גרסאות פורמים או לפחות חלק גדול מהפורמים לא חוקים ,אבל היוצרים מתלמים מי זה כי זה עוזר להם למצוא באגים
![]()
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא בדיוק מתעלמים, פשוט קשה להלחם בכך.
בכל מקרה, הכוונה שלי היתה רק מול פרסום בהוסטס, אני נרשמתי לשרת הקל (שנתיים + לא שיחקתי בצורה רצינית). |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
באתי לתת כאן כיף לאנשים לא להרוס לאף אחד.
|
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
עכשיו רק חסר שאני אסיים להוריד את הקליינט + תשים לי את כל הדמויות (חוץ מאחת) כGameMaster (פשוט לשנות ל8 במסד, לא קשה במיוחד.).
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אני משחק, בערך חודש.
יאיר אוהב תאוונט קולי. |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
עזרתה לי במלא!
תודה אחי! מלך
משתמש - היכל התהילה
|
לא כשר כמה שהשרת הזה קל, תוך 5 דקות יש לי 7,000 נקודות להעלות.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|