|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חסום
|
ציטוט:
אין על מי להשען אלה על אבינו שבשמיים! |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר על
|
שיהודי בצרה וזה בטח מה שהיה בטנקים
צעק שמע ישראל .. ירדו לו מלאכים השומרים:] בורא עולם בחר בנו מכל העמים ונתן לנו את תורתו! וזה רק הוא רק הוא!!
# 14 |
תודה על תרומתך.
|
כמה שאנשים נשארים פט** זה בלתי יאומן.
על כל דבר שהם לא יודעים הם זורקים את האשמה על אלוהים. בין אם זה טוב או רע. מה קשה לכם לומר לפעמים "לא יודע" מאשר, "אלוהים עשה את זה!!!" צאו מהסרט לעזעזל. |
![]() |
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%...9E%D7%99%D7%9D
.... אממ תמאמת ל יודע למה הם ברחו היו רעבים? ולא ממש מכיר את הסיפור 150 טנקים נגד 3 ואנחנו ניצחנו קצת הזוי היה משהו מאחורי הסיפור שם פשוט זה לא יוצא החוצה |
![]() |
![]() |
# 16 | |
הוסטסניון
|
המלחמה כולה הייתה ניסים
בלי עזרה משמיים לא היינו כאן היום מבחינת יחס כוחות לא היה לנו סיכוי וניצחנו-ועוד בגדול הכל משמיים ציטוט:
איך אתה מסביר את הניצחון ב6 הימים ובשחרור ובעוד מלחמות אם זה לא עזרה משמיים |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואתה לא מאמין .. אחרים מאמינים . כל אחד מאמין במשהו .. אתה חושב שהם מאמינים בשטויות הם חושבים שאתה מאמין בשטויות . |
|
![]() |
![]() |
# 18 | ||
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ציטוט:
ד"א- אני לא מאמין בכלום, אם זה לא היה ברור עד עכשיו. נ.ב. נרייה: הכל משמיים? אייזה שמיים בדיוק? האטמוספירה? עוד לא השכלת לדעת שאין דבר כזה שמיים? זה כינוי לכחול הזה שאתה רואה, וזה לא שכבה מוצקה שאפשר לקרוא לה בשם. תפסיק להיות כל כך נאיבי ותתחיל לחשוב. האלוהים שלך לא בשמיים ולא בשום מקום אחר מלבד הראש שלך. כשבא לך אתה אומר שהוא טוב, וכשלא בא לך הוא רע. אתה יכול לשחק בו ולעוות אותו כמו שבא לך. עובדה! אתה מאמין בו. מזל שאני לא. מזל שהרבה אנשים השכילו כמוני והפסיקו לשמוע לרבנים השוטפי מוח, והעושי שלום עם נשיא איראן. |
||
![]() |
![]() |
# 19 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
איך העולם נוצר ? איך בני האדם נוצרו ? אתה כנראה חושב מפץ גדול וכו' .. אז אתה מאמין בזה הרבה אנשים חושבים שזה שטויות |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|
למה זה נראה לי שההודעה הזאת באה לנגח?
נריה,וכל מי שאומר שהכל מאלוהים.אני רוצה שתסבירו לי איפה לעזזאל האלוהים הזה היה ב: מלחמה האחרונה בלבנון. בשואה! נרצחו שם ילדים! בפיגוע בסבארו! בפיגוע בדולפינריום! בפיגוע בקפה הלל. איפה האלוהים שלכם היה אז אה? שנוח לכם אתם משתמשים בו ואומרים שהכל בזכותו? איפה הוא היה שנרצחו ילדים איפה??? איפה? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|