![]() |
# 1 |
חבר על
|
מקדמה - בעד\נגד?
היי.
בזמן האחרון אני נתקל בלקוחות שלא מוכנים לשלם מקדמה. לקוחות שהסכימו לתת לנו את העבודה, אחרי שהסכימו למחיר שלנו והכל. איפה הבעיה שלי? המעצב רוצה מקדמה, המתכנת רוצה מקדמה...ואני רוצה מקדמה. אף אחד לא יתחיל לעבוד בלי זה. אני לא ישלם למעצב ולמתכנת השני מקדמה רק כדי בסוף העבודה לקבל את כל הכסף..לכו תדעו אם אני אקבל בכלל.. אז אני רוצה לדעת מכם, בעד מקדמה או נגד? אני יודע שיש טענות מוצדקות לשני הצדדים, במידה ואינני לוקח מקדמה..אילו דברים אני צריך לעשות כדי שלא ירמו אותי בסופו של דבר? תודה.
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
ברור שכדאי לקחת מקדמה אבל בדר"כ לא יתנו לך.. נגיד אתה מתכנת אתר אז תראה להם אותו אך אל תתן להם את הקבצים עד שלא ישלמו לך.. זה הדבר היחידי שחשבתי עליו..
# 3 |
Rar.co.il
|
הכי פשוט, הכי קל- חוזה.
# 4 |
חבר על
|
חוזה.. ?
עם עורכי דין והכל? :| ומאור תראה, אתה עובד על מערכת מסויימת, בציפייה לקבל כסף.. ובסוף לא משלמים לך..מסיבה זו או אחרת.. ונעשה את זה יותר רציני, אתה וויתרת על פרוייקט כלשהו שמי יודע יכולת לקבל ממנו כסף אם לא היית מתעסק בפרוייקט הזה שלא הביא לך כסף.
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
בעד, הכי טוב הכי בטוח.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני לא מבין מה אתה מסתבך פה...
הוא לא רוצה לשלם מקדמה? שלא ישלם אתה תעשה את הכל תשלם למעצב ולמי שצריך... ואם הוא לא ישלם תחפש קונה לאתר, אבל זה לא תמיד כדאי השאלה אם הוא (הלקוח) הביא לך עיצוב/רעיון טוב או משהו אחר ששווה למקרה שהוא דופק אותך. |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
בלי מקדמה וחוזה זה לא לקוח
רק מהכרות אישית ואנשים שיש לי אמון מלא בהם לאורך שנים אז אולי איתם אני גמיש |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
רגע..כשאתה אומר חוזה.. למה אתה מתכוון בדיוק?
לפגוש את הלקוח ולהחתים אותו על מסמך עם התנאים? במידה והוא לא ישלם, ואני אתבע אותו..לדבר כזה אין ערך משפטי כי החוזה לא נכתב עם עורך דין או משהו.. לא? d0rix, ואם אין את הכסף לשלם למעצב? לא רוצה להידפק ככה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|