|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
תודה על תרומתך.
|
![]() |
# 32 | |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
ציטוט:
תקציר קטן של מעשיהם: זריקת בובה בדמות בנו של אובארוב המוכתמת בדם לעברו של השוער שהיה במצב משפחתי קשה. כתיבה "נאצים" ו"תאי גזים" על קירות בלומפילד. מיזמורי שואה ותאי גזים למכבי ת"א והשוואת אבי נימני להיטלר. קריאות "ניאו - נאצים", "שער 11 גטו", "שמעון מזרחי תתאבד" והצדעה במוהל יד באופן גלוי. רימון שנזרק ע"י אוהדי הפועל במטרה לרצוח אוהדי מכבי. גם כאן התבלבלו האוהדים האדומים (שממעשה למעשה מפריכים את התיאוריה על היותם אינטליגנטים) ובעצם פגעו באוהד קבוצתם, אדהם שביטה, שהיה מאושפז במצב אנוש. הוצאת דיסק עם שירי נאצה שמאחלים "סרטן בראש של טייב" וקריאה ברורה לרצח. זריקת רימון על שוער הפועל אשקלון באמצע משחק (1998). קשירת יונה למשקוף השער במשחק נגד הפועל פ"ת (2004). זריקת פחית בראש של רופא הנבחרת ד"ר רוסנובסקי שחייו ניצלו בנס! כשהשתתפה בגביע אופ"א, הקבוצה חטפה קנס על התפרעות אוהדיה וביישה את המדינה. גילוי "רגישות" כשאוהדי הקבוצה שרו שירי זימה על בתו של מעסה מכבי ת"א, שנספתה בהתרסקות מטוס (2005). זריקת לבנה שפתחה את הראש לנער אוהד מכבי בגיל 13 (במהלך משחק גביע הטוטו, 2005). כנופיה שחרטה צלבי קרס על מכוניתו של שמעון מזרחי בשדה דב אחרי הפסד האליפות לגליל. גור שלף, זוכרים? שוב עניין של רגישות הקהל. במשחק נגד הגליל צעקו "קטיושות לגליל". אכן הזדהות מוחלטת. כתובות נאצה נגד בתו של איציק קמרי מעסה מכבי ת"א לשעבר (עדי ז"ל).
![]() |
# 33 | |
חבר על
|
ציטוט:
שנסענו לבלומפיד נגד הפועל דפקנו עליהם רחישי באמצע הקופות לא דיברווווו סתם קהל גיש. יגיע לקופסא יקבל בראש!!
![]() |
# 34 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני אוהב את נתניה שאתם מתלהבים.... יש לכם אוהדים בכלל? כבר הייתי בקופסא שנה שעברה ועברתי לבד מול 30 אוהדים שלכם שאפילו בקושי העזו להסתכל..למה מי אתם בכלל שאתם משחקים אותה?
כל הדברים שכתבתם פה נכונים... מה הבעיה בהם? שכחתם כל מיני ![]() בין זה לבין אלימות יש הבדל ענק הקהל של הפועל לא אלים. לא יודע מאיפה הבאתם את השטות הזאת. |
![]() |
![]() |
# 35 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
לקהל של הפועל אין כבוד לכלום.
איך יהודי יכול להצדיע במוהל יד גם אם זה "בצחוק"? פשוט בושה של קהל. איך יהודי יכול לאחל "שישרף לכם הכותל"? בסה"כ ילדים טיפשים שחושבים שאם הם עושים דברים כאלה אז מישהו יספור אותם... השוואה של אבי נמני להיטלר? אבי נמני הוא אחד השחקים שאני יותר מעריף למרות שהוא לא שחקן בית"ר. הוא עושה כ"F הרבה דברים טובים אבל לאוהדי הפועל אין כבוד לכלום אם הם משווים אדם כלשהו להיטלר. בשורה התחתונה,בושה!
# 37 |
חבר בקהילה
|
טוב שלא נסחפתם..
![]()
# 38 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אנחנו מייצגים את הפועל ולא את ישראל. |
|
![]() |
![]() |
# 39 |
חבר מתקדם
|
חחח רק בריאות לשוטרים של היום.
![]() |
![]() |
![]() |
# 40 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תפסיקו עם השטויות שלכם...
סה"כ ספורט עזבו תמריבות שיש בין קהלים כי הריבים נובעים מהקומץ הקטן "החראות" שיש בכל קהל... ובקשר לשוטרים תבינו שהם מנסים לעשות תעבודה שלהם ולהראות שהם חזקים שפעם הבאה יחשבו פעמיים לפני תיגרה איתם. אני יודע שאני מדבר כמו שמאלני אבל תנסו לחשוב טיפה ולפתוח תראש ולהבין תדברים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|