![]() |
# 21 |
חבר על
|
דברו כמה שתדברו
חיפה ות"א לדבר עם נתניה פה וגם בחוץ מול חיפה החיפיים לא דיברו קהל של פחדנים :] הקהל של נתניה כולם גברים.. ת"א נמושות חיפה לפלפים ביתר יש בניהם לאלינו(נתניה) מין כבוד כזה. ואשדוד שבאו לפה קיבלו בראששש טרחות של החיים. אגדות נרקמות בלילות ציפורים כבר נמותת וחולמותתתתתת חרישיי הוא הליילההההה ואפללללללל כוכביםםם מלמעלה גם שואללללללללל? ת"א ז**ה ת"א ז**ה ת"א מוצ*ת לכל השכונה.....
# 22 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני הייתי באוטובוס הזה לא יודע מאיפה הבאת את השטויות האלה הדבר היחיד שמצאו שם היה באנג אחד וכמה בקבוקי אלכוהול... שרוב אלו ששתו אותם היו באיזור ה18... ממש לא נבוטים ממש לא אלות ממש לא מחבטי בייסבול ממש לא שרשראות ממש לא חזיזים ממש לא רימוני עשן אבוקות וכו'... לא היה שום דבר מאלה שם... המשטרה באה מראש במטרה ללכת מכות עם הקהל והבן זונה שפתח אז את הגז מדמיע בכלל לא היה בשום סכנה כשהוא עשה את זה...בנס זה לא נגמר בהרוגים כי פצועים בהחלט היו שם אם אתה אומר שזה חלק לא נפרד מהקהל של הפועל זה אומר שאתה חושב שגם האלימות חלק בלתי נפרד מהקהל של ביתר... לפחות אתם מודים בזה הקהל של הפועל אף פעם לא מחפש מכות בכלליות אלה רק אולי חלק קטן של אוהדים.. ואם כן זה רק נגד כאלה שהם כמוהם ולא נגד ילדים קטנים ונשים... |
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
אז בוא לא נכחיש משהו שהוא נכון... תלית שדכולה תכלת אתם לא, הרבה יותר גרועים מאיתנו אתם כן. |
|
![]() |
![]() |
# 25 |
Permanently Banned
|
ואוהדי בית"ר החראות האלה שבאים עם מקלות ליציאה 7 שזה ילדים קטנים עם אבא שלהם במטרה להרביץ...
זה זבל של אנשים |
![]() |
![]() |
# 26 |
הוסטסניון
|
מה הפכתם את זה לנושא על כדורגל
אפילו לא טרחתי לקרוא את כל הזיוני שכל של כל ה אולטראס פה. נושא הערצה ל זקני צפת |לב| (רק דניאל מבין אותי ![]() |
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר בקהילה
|
זקני צפת שליטה ! עדיין יש לי תדיסק המקורי שלהם
![]() השכן שלא ישן שליטה ! ![]() |
![]() |
![]() |
# 28 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שששש משחק הבא להביא רימונים (לא הלם ולא עשן) ולזרוק על היציע של בית"ר רק ככה הם ישתקו =]
|
![]() |
![]() |
# 29 |
מנהל ראשי בדימוס
|
|
![]() |
![]() |
# 30 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
הם יודעים מה הם מדברים הם כבר עשו את זה..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|