|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
ביקורת רעה על A.B הפר הסכם וברח !
לפני 4 חודשים!! הצעתי את עצמי בפורום כמתקין פורומים ומודים וכו'
פנה אלי בהודעה פרטית תצלום מסך שלה: כאן אם מנהל ראשי יכול לבדוק ולהוכיח ההודעה נשלחה ב 4-8-06 בשעה: 12:18 ואמר ליצור איתו קשר יצרתי איתו קשר התקנתי וסידרתי לו כל מה שהוא היה צריך בפורום התמורה שסיכמנו בנינו הייתה 2 דומיינים עולמיים אמרתי סבבה..אחרי כמה זמן פניתי אליו הוא אמר שהוא יזמין וכו' אחרי עוד כמה זמן פניתי שוב והוא אמר משהו על הכרטיס אשראי שלו ושצריך לסדר את זה ושאני ידבר איתו עוד שבועיים פניתי אחרי שבועיים והוא התעלם..עד שתפסתי אותו הוא אומר לי יש לי בעיה בשרת ואני מטפל בה בין הפעמים האלה הוא התעלם ממני ב ICQ וכמובן לא עונה להודעות הפרטיות שאני שולח לו בפורום עד שמלפני כמה ימים הוא חסם אותי ! ניסיתי לשלוח לו SMS לפאלאפון שהוא פרסם כאן בפורום ושום תשובה קיצור הוא מרח אותי 4 חודשים!!! כל פעם תרוץ אחר או שהוא פשוט לא ענה לי עוד הוכחה קטנה: פתחתי אשכול אז כדי לבדוק עליו אם כדאי לעשות איתו עסק כאן הוא פה מידי פעם בפורום אז נקווה שהוא יראה את זה כל מי שמכיר אותו שידבר איתי ויעזור לי ליצור איתו קשר איכשהו.... |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
חבל לשמוע ככה עליו.. מקווה שתפתרו את הבעיה בינכם.
חבר על
|
חבל מאוד, בזמן האחרון יש עליו הרבה ביקורות
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
פעם שנייה שלפחות אני רואה ביקורות אמיתיות(שקראו באמת) שהוא לא מקיים הבטחות או הסכמים כאלו ואחרים.
תמיד תלמד לקחת תשלום לפני עבודה, לפחות חצי! |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום Off-Topic
|
חבל שהוא עושה ככה.. פעם הבאה תבקש דומיין אחד לפני, ואחד אחרי
הוסטסניון
|
היו 2 אנשים אמרו שהוא בסדר אז סמכתי על זה
|
![]() |
# 7 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
חבל לשמוע, מקווה שהעניין יסתדר במהרה.
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
לא יפה ערן
|
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
ככה זה מדינת ישראל מדינה של אנשים נצלנים ואנשים טמעים(מצטער על השגיאת כתיב אני לא יודע לרשום את זה) וזה מגעיל , פעם הבאה תקבל חצי תמורה תעשה תעבודה ותשאיר לך פתח קטן של להחזיר למה שהיה ככה שהם אתה לא מקבל את כל התמונה אתה מחזיר למה שהיה
![]()
|