|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
בעיה בקוקיץ במערכת ניהול תוכן PHP... עזרה בבקשה!!
שלום, שמי רון..
בעבר אני וחברי הקמנו מערכת ניהול תוכן לאתרנו. כתובת האתר : www.lahit.net/lahit . אני כותב הודעה זו בציפיה שאני יצליח לפתוח את בעייתי. בעייתי היא שהמערכת לא שומרת קוקיז, ז"א כאשר מתחברים למערכת ויוצאים מהאתר וחוזרים? הוא מבקש להתחבר שוב.. שימו לב באתר למעלה יש : התחבר | התנתק. היתחברו בבקשה למערכת.. שם משתמש : דמו סיסמה : דמו אחרי שהתחברתם צאו מהדפדפן לגמרי, תחזרו ואתם תתבקשו להתחבר בשנית.. ברצוני לעשות שכאשר יוצאים מן האתר המשתמש עדיין ישאר מחובר ולא יתבקש להתחבר בשנית.. אשמח אם אקבל עזרה או פיתרון יותר נכון בנושא.. אני זמין באייסיקיו רוב הזמן : 807100. תודה, רון צרפתי. Last edited by ron997; 21-12-06 at 19:44.. |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
תוכל להראות לנו את הקטע בחלק של ההתחברות שבו אתה משתיך את העוגיות למשתמש?
וגם את החלק שבודק אם המשתמש מחובר כבר |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
|
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אתה בטוח שאתה בנית את המערכת??
|
![]() |
# 5 |
חבר פורום
|
|
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
מישהו יודע?? משו? פליזזז
|
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
*נערך**
הבן אדם בא לי לICQ אני אומר לו למה באי סי דבר בפורום קיצור אחרי ששהוא התחנן אמרתי לו שלח לאיימיל את הקובץ הוא שלח לאי סי אמרתי לו שלח לאיימיל הוא מתחיל לקלל אותי אנשים של היום ![]() Last edited by נריה; 21-12-06 at 20:50.. |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
|
![]() |
# 9 |
Fatal Error
|
דאבל פוסט, קללות, בקשת קוד מוכן (יש לי חשד סביר שזה מה שרצית).. עוד חוק שלא עברת עליו?
- נעול + אזהרה על חשבון הבית (רק בגלל הקללות) ![]() נערך ע"י Tomer: אלעד אתה רחמן מדי, תן לו אזהרה על דאבל פוסט גם ![]()
|
|