|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
היסתדרו הבעיות... אתם מוזמנים להירשם!
חבר על
|
יופי, עכשיו עובד הניקוד.
אבל יש טבלה? כמה יש לכל אחד? Last edited by OxyGen; 20-12-06 at 18:58.. |
![]() |
# 13 |
תודה על תרומתך.
|
אתה אומר שהיא מאובטחת?
כנס להתחברות פאנל לרשומים ותרשום במשתמש ככה בידיוק: '; drop table table זה שם הטבלה ואני יכול למחוק אתה בקלות... לא רשמתי את השם האמיתי של הטבלה ולכן זה מציג לי את השגיאה הבאה: קוד:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/idx13/domains/idx.co.il/public_html/gift4u/includes/panel.php on line 373
# 14 |
חסום
|
דור,
תודה על הדיווח הזה. אני חשבתי שhtmlspecialchars וstripslashes יעשו את העבודה אבל עכשיו הוספתי מנגנון מורכב יותר. אני אודה לך אם תנסה לעשות זאת שנית, אך בלי השם של הטבלה כי במידה וההגנה שלי לא מספיקה שהדברים לא יהרסו. ביססתי את המנגנון שיבדוק אם אתה משתמש במילים השמורות ל SQL במידה וכן תוצג בפנייך הודעה שכתובת הIP שלך נרשמה. נערך: ---------------------------------------------- מה הכוונה טבלה? Last edited by Nikon; 20-12-06 at 21:18.. |
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
# 16 | |
Whatever
|
ציטוט:
אני מציע שתסנן את השם משתמש והסיסמא ע"י mysql_escape_string ותחסוך לעצמך כאב ראש.
# 17 |
חסום
|
Tomer, תודה - התווסף.
maor - בקרוב תצורף טבלה התציג את עשרת המובילים. עם זאת ב"מעקב סטטיסטי" ב"פאנל הרשומים" ישנו הדירוג האישי שלך,כמות ההצבעות שלך וסיכוייך לנצח. |
![]() |
# 18 | |
חבר על
|
ציטוט:
כמו כן יהיה נחמדים אם יהיה סקריפטים לשתול באתרים, ובאנרים לפירסום בפורומים וכאלה |
|
![]() |
# 19 | |
חסום
|
ציטוט:
בקשר לשתילת סקריפטים ובאנרים לפרסום - לקחתי לתשומת לבי , תצפה לכך בקרוב. תודה. |
|
![]() |
# 20 |
חבר על
|
שיראה רק את ה50 הראשונים לדוגמא.
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|