|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
איך לקשור מידע מהDB לתוך רדיו באטן ליסט?
שלום!
יש לי מספר שאלות בנוגע לASP.NET. אני בונה חידון ונתקלתי במספר בעיות: 1.איך לשלוף שאלה באופן אקראי מתוך המסד בלי שהיא תחזור על עצמה? 2.לאחר ששלפתי שאלה, איך אני מקשר את שדה השאלה עצמה ללייבל, ואת ארבעת התשובות לRadioButtonList? 3.איך אני מקציב זמן לכל שאלה ולאחר שהוא נגמר או בעת בחירת תשובה אני עובר שאלה מבלי להשתמש בQueryString? תודה רבה רבה מראש. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אתה עושה שני טבלאות אחד של תשובות אחד של שאלות כשאתה מוסיף את התשובה אתה מוסיף עוד תור של מספר השאלה שלה כלומר בשליפה אתה אומר "שלוף איפה שמספר השאלה שווה ל" ואז אתה עושה לולאה פשוטה ומציג אותם ליד הRadio ומה שהרדיו שולח זה מספר התשובה שנבחרה
לגבי 3 אתה יכול פשו להשתמש בסקריפט שאחרי הלחיצה על כפתור מסויים תוך זמן מוקצב זה יעבור אוטומטית.... ולגבי שהשאלות לא יחזרו אתה יכול להשתמש בעוגיה...
# 3 |
חבר חדש
|
ali_napso - תודה רבה על התגובה.
לא ממש הבנתי את ההסבר עם שתי הטבלאות. יש לי מאגר של 300 שאלות, מתוכן אני צריך לשלוף 30 באופן אקראי לחלוטין. איך? אחרי איזו לחיצה זה יעבור אוטומטית? הרי יש שאלה, ברגע שאתה מסמן משהו ברדיו באטן ליסט, או אחרי שעברו 40 שניות השאלה מתחלפת. איך אני אספור את הזמן ואיך אני אחליף שאלה? עוגיה זה רעיון טוב, למרות שאני אעדיף לא להשתמש במידה ויש פתרון אחר. תודה רבה שוב. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|