|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
אני לא מבין למחה צריכים עורך בכלל, זה סתם משגע אותך עם כל מיני שטויות, אין כמו קובץ טקסט רגיל, כשאני כותב html אני נעזר בפרונטפייג' כי זה נוח יותר, ב php אין כמו כתבן
|
![]() |
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בעבר הייתי משתמש ב Php Designer
שצובע גם את הקוד ומסדר אוטומטית את הקבצים שאתה כותב. |
![]() |
![]() |
# 13 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
תנו לי להבין, כל קובץ שאתם עורכים אתם מורידים למחשב ואז עורכים?
אני משתמש בעורך של FLASHFXP, הגדרתי שדאבל קליק על קובץ פותח אותו לעריכה וזה אחלה עורך. מי שבאמת מבין PHP לא יצטרך עורכים שצובעים את הטקסט וכל מיני שטויות אני לא אומר שמי שמשתמש בעורכים לא מבין אני אומר שמי שמבין יכול להסתדר בקלות גם בלי זה.. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
להגיד, אני משתמש בnotepad או אני משתמש בעורך של FLASHFXP לא מוציא אותך גבר...ולא נותן לך כלום, זה לא הופך אותך ליותר טוב, וגם לא לפחות טוב....מאף אחד אחר שמשתמש בעורך יותר מתקדם, ויותר נוח. אגב, אני משתמש בnotepad++....(ובFLASHFXP הגדרתי שקובץ PHP/HTML/CSS/JS נפתחים בnotepad++, ככה שלא, אני לא מוריד אותם למחשב ואז עורך (טכנית כן..אבל זה לTEMP..וגם כשאתה עורך זה אותו דבר)). |
|
![]() |
![]() |
# 15 | ||
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 16 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
פשוט ציינתי את דעתי בנושא - שזה מיותר כל העורכים האלה. ד"א, פעם הורדתי את notepad++ ולא הצלחתי לצבוע טקסט PHP או להגדיר - אז פשוט וויתרתי ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כיום אני עובד עם Zend studio ומרוצה. עוד עורך שנראה לי טוב הוא starPHP אבל לא ניסיתי אותו.
![]() |
# 19 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
מה רע בנוטפד ?! :|
# 20 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |