![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מיקסום הרווחים מאדסנס
אני כבר עובד בסביבות שבוע עם גוגל אדסנס ומיום ליום הרווחים יורדים...
למישהו יש טיפ איך למקסם את הרווחים מגוגל אדסנס? בתודה מראש |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
מצטרף לבקשה
# 3 |
חבר וותיק
|
תראה כרגע גוגל עושים כל מיני ניסויים, אם אתה מקבל כמה סנטים בודדים לקליק אתה גם קצת נדפקת מהניסוי.
צריך קצת לחכות עד שהם יסיימו או יפסיקו עם הניסוי... או מה שזה לא יהיה. בכל מקרה מיקסום הרווחים לא קורה ביום אחד זה תהליך ארוך של שבועות ואפילו יותר. בגדול אתה צריך לדעת כמה דברים: 1. שינוי הכי קטן יכול להגדיל את הרווחים שלך 2. תעשה ניסויים, ניסוי בבחירת סוג מודעה, מיקום, צבע. 3. CPC עלות לפי קליק אם הבנתי נכון נקבעת על פי CTR - אם הCTR שלך נמוך אז העלות לקליק באתרך פחות שווה אבל זה לא כ"כ "נראה לעין" אבל בניגוד לחברות פרסום אחרות שאומרות לך לתקוע מודעות בכל מקום באדסנס זה קצת שונה. אני למשל לא שם מודעות באינדקס האתר מכוון ששם יש המון צפיות למודעה אבל מעט מאוד הקלקות. 3 זו רק דעה שלי וקצת ממה שקראתי פה ושם... לא "מדעי" או מוכח.
# 4 |
חבר חדש
|
ראשית אין מנוס -> יותר תנועה = יותר קליקים.
שנית - אני חושב שהבעייה היא במפרסמים שמשלמים נמוך כנראה על מילות המפתח שמופיעות אצלך. אתה יכול לסנן את ה"קמצנים" יותר באופציית הFILTER שיש לך באדסנס ואולי כך להגדיל במעט את ההכנסה מכל קליק. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אתה יכול להסביר על אופציית הפילטר?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|