|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אני צריך לדעת איך זה בנוי כדי לבנות .. תומר תוכל לפרט לי יותר בבקשה
# 12 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
חח אוקי ו לדי לא נראה לי שאני יספיק ללמוד ..
אם יש מישהו שיש לו דרך אחרת קלה יותר .. אשמח לקבל תשובה עד כאן תודה לכל מי שעזר ![]()
# 14 |
חבר בקהילה
|
ב- PHP 5.2.0 נוספה האפשרות לעשות את זה.
למרבה העיצבון הריפרנס של PHP עוד לא התעדכן ולאף-אחד אין מושג איך עושים את זה ![]() אני אישית מחפש את זה עכשיו כמו מטורף, הנה דוגמא של משהו ב- PHP שעובד: http://php5.bluga.net/UploadProgressMeter/demo.php או שצריך בשביל זה הרחבה, המצב לא כזה ברור... עריכה http://pecl.php.net/package/uploadprogress אני רץ לבדוק את זה ![]() עריכה 2 בעע.. זה קוד מקור ואין לי מהדר, אני לא רוצה להתעסק עם זה, מישהו יכול להביא גרסה מקומפלת? (זה בשביל השרת המקומי שלי ואני מריץ Windows XP אז קובץ DLL...)
"אני לא מעצב גרפי... אני לא פלאשר תותח... בטח שלא מנכ"ל של חברת בניית אתרים, כעיקרון אסור לי להיות מועסק.. אבל אני... מתכנת ב-PHP ![]() ![]() ![]() Last edited by tnadav; 05-12-06 at 20:38.. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אבל זה עדיין לא רלוונטי, אין ביינתים הרבה הענות לגרסה הזאת, בעיקר בגלל הבעיות שהיא עושה בחלק מהפונקציות הישנות.. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
# 17 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ב ASP יש אוביקט שמאפשר לעשות העלאת קבצים עם באר תהליך..
(אוביקט שעולה כסף(כמו כל האוביקטים ב ASP)), זה העלאת קבצים, רק שיש בו בנוסף פונקציה שמפשרת להראות כמה עלה וכו..(זה לא ממש קשור, אבל הוא שאל במה יש, אז עניתי ![]() |
![]() |
![]() |
# 18 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
בASP.NET זה מובנה. אם אין את זה בPHP, הייתי ממליץ לעבוד פשוט בצד לקוח ועם קצת AJAX. בפשטות זה הולך ככה - לפני העלאת קובץ מנסים לגלות את מהירות הההעלאה של המשתמש ואת גודל הקובץ שרוצים להעלות, ולפי זה יוצרים Progress Bar שמתעדכן בצד לקוח. כשההעלאה מסתיימת בשרת, המידע יועבר ויסתיים גם הפרוגרס באר.
|
![]() |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
יש אפשרות לעשות את זה ב PHP
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|