![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מה להוסיף?(מערכת העלאת קבצים)
שלום לכולם
אני מכין מערכת העלאת קבצים ומחפש מה עוד לעשות בה מה שיש כרגע הרשמה התחברות מי שרשום יכול לנהל את הקבצים שלו זה אומר-לצפות בהם ולמחוק אותם מי שלא רשום פשוט אחרי שהוא מעלה יש לו קישור למחיקה של הקובץ שאותו הוא אמור לזכור/ אם הוא צירף איימיל בהעלאה של הקובץ הקישור למחיקה וישלח לאיימיל שלו שיחזור סיסמא לרשומים אדמיין- כמובן צופה ומנהל את כל הקבצים שיש,משעה משתמשים/אי פי אם זה תמונה פשוט צופים בה ישר אם זה קובץ אחר זה ניכנס לדף שסופר אחורה 5 שניות ואז יש קישור להורדה מה עוד להוסיף?? תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
לפי דעתי המערכת הטובה ביותר היא המערכת המאובטחת ביותר...לא משנה כמה אפשרויות יש למשתמש...כל עוד המערכת לא מאובטחת היא לא שווה כלום...כך שתנסה לעבוד על האבטחה...(סמוך עלי...זה לא קל לחשוב על דרכים שיכולים לפגוע במערכת)
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
תוכל בבקשה לתת לי דוגמאות לבעיות אבטחה במערכת העלאת קבצים(עם רשומים)
יש כמובן את הדרך של האבטחה שצריך כל העלאה לרשום קוד אישור אבל זה מציק למשתמש אז אני חושב לוותר על זה |
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עכשיו יש תקטע שמשתמשים נרשמים הרבה פעמים... אימיילים מזוייפים ולא הגיונייים.. (lksjdlfj@sdf.adf) שירשור שיאלתות... העלאה מרובה... ביטול העלאת קבצי PHP וCGI וגם PERL או כל קובץ בעל סיומת של שפת תכנות צד שרת מסוימת... זה בינתיים כל מה שעולה לי לראש... |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
סוגי קבצים -מבוטלים
הרשמה מרובה זה כן אני בודק..כמה שאפשר לפי אי פי ועוגיה תקינות איימיל...אני בודק(תאכלס לא אכפת לי האיימיל חשוב רק לשיחזור סיסמא או לקובץש שכחת את הקישור שלו אז זה בעיה שלהם) העלאה מרובה...אמ...מה הכוונה מה יש לחסום בזה? |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תקינות - שוב...יותר מאובטח וידידותי למשתמש הלא מניאק יותר טוב... העלאה מרובה - שלא יעלו לך מלא קבצים בו זמנית, או עד גבול מסוים של זמן ואז ספירה... כלומר נגיד אני מעלה קובץ...ישר תוך שניה אני מעלה עוד אחד...(אחרי שההוא מסתיים)...אחר כך עוד קובץ אני מעלה...כשהוא מסתיים אני ינסה להעלות את הרביעי אבל אז תהיה לי שגיאה שאי אפשר כל כך הרבה תוך זמן כל כך קצר ![]() עריכה: אני חושב שעדיף שתוסיף כל מיני אפשרויות הקשורות לצד לקום...לדוגמה כל מיני בעיות שיופיעו יראו ישר מבלי שיצטרך לעשות רענן (לדוגמא ששם המשתמש קיים וכו') כמו כן אני ממליץ לך לעשות כזה שברגע שלוחצים על שליחה כל השדות הופכים לכאלה שלא ניתן לכתוב בהם...סתם בשביל הקטע וזה...ושיהיה כזה השליחה מתבצעת וכו'...תגוון בזה...סמוך עלי זה יעלה את הרמה של המערכת ! (כמובן שמה שאמרתי זה לא מעט השקעה ...) Last edited by -VladK-; 01-12-06 at 15:30.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|