|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
[מחפש] משהו שמוכן להשקיע בחברה.
שלום,
שמי ירין, אני ושותפי אביאל הייתה לנו חברה בשם Office-Serv. ביגלל משהו מסוים החלטנו לסגור אותה. כרגע אנו שוקלים לפתוח אותה מחדש, אבל מחפשים שותף שמוכן להשקיע. להשקיע זה לא אומר רק כסף אלה: * כסף * זמן וסבלנות * רצון אילו שלושת הדברים שאנו מבקשים. כל מי שמעונין, נא להשאיר פה פרטים אני יצור איתו קשר. כל מי שמשאיר פרטים ככה: שם מלא: עיר: נייד: ICQ / MSN / EMAIL[אחד משלושתם או שלושתם]: גיל: הידע שלי הוא: *מה שהדגשתי חובה. *אם זה לא קשור לפה, נא להעביר (הרבה זמן לא הייתי בפורום אז ביגלל זה אני לא בטוח). ערב טוב שיהיה לכם. ירין.
# 2 |
חבר פורום
|
שלחי לך ה.פ תקרא
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
בבקשה לא לשלוח לי הודעות פרטיות, אך ורק פה.
# 4 |
חבר פורום
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
מומלץ!
ירין בן אדם זהב!
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא כל כך שווה...
תחשבו על זה נגיד מפקידים 30 שקל. אתם 3 אז כל אחד מקבל 10? :\ שותפים מקסימום 2. המלצה ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
# 8 |
חבר פורום
|
תקשיב אני דניאל לאחר שאז מכרתה לאליאור את החברה אני עזרתי לו בהכל אתה יכול לשאול אותו. להריץ שרתי רדיו,לעזור לחסויות ועוד דברים רבים ללא תמורה.
עכשיו ראיתי את ההודעה האם אתם מעוניינים שאני יהיה משתמש Admin בשרת של הלקוחות איכסון נוכל להריץ פרוייקט חסויות ועוד דברים יפים. אני לא רוצה שום תמורה ולא ארצה. כלומר אם אני אצטרך איכסון אני מצפה שתתנו לי כמובן לא גדול. אז אם תרצו אני מוכן אבל אם תרצו שאתמוך בלקוחות אני מוכן בלקוחות עיסקיים ולקוחות גדולים מספר מצומצם ואני לא רוצה שהפרטים שלי יופיעו באתר. בברכה, דניאל |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
אפשרי הודעות פרטיות.
![]() |
# 10 |
חבר פורום
|
אחי תגיב לי או כאן או בה.פ