|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
חבר וותיק
|
אפשר לחשוב
![]() אני בטוח שאתה גם משתמש במילה הזאת מידי יום. |
![]() |
# 32 |
Permanently Banned
|
אני קורא לו שמוק :] שם מגניב כזה :P
|
![]() |
# 33 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
וואלה הוא לא אתר החדשות המוביל בארץ.
הוא הפורטל המוביל בארץ, אבל מבחינת חדשות החדשות שלו ממש לא ברמה. YNET הרבה מעליו מבחינת חדשות.(הוא הפורטל המוביל בארץ, זה יותר נכון) ומה רע בזה? חח קצת הומור לא מזיק. |
![]() |
# 35 |
חבר בקהילה
|
חא אחה!!גו'נסון!
|
![]() |
# 36 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
# 37 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח ועוד קצת חחחחחחחח.
בואנה אין להם יותר שאלות לסקרים! ![]() אגב - או זין או שמוק או פין XD |
![]() |
# 38 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
זה תוכן שלא מתאים לילדים בני 10 ולכן יוכל לקבל תביעה בנוסף הם רשמו תימני אתה יודע שיכולים לתבוע אותו על כך? יכולים להיכנס להם בצורה |
|
![]() |
# 39 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
# 40 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
א. אני לא יודע שאני טועה- אני מניח שאני לא טועה. ב. אתה לא יודע שאני טועה - אתה מניח שאני טועה (אלא אם כן את עו"ד). בתור אתר פופולארי הם צריכים לנהוג כמו כל אתר אחר - כל אתר צריך לעמוד בחוקי המדינה בין אם זה YNET ובין אם זה הוסטס למשל. לדעתי אתה טועה, המילה זין לא רק שהפכה למילה יומיומית כמעט אצל כל ישראלי היא גם לא פוגעת בצורה כלשהי. לפעמים שמתעסקים באברי מין אנשים נהיים מטומטמים ושוכחים שאם אומרים זין (למשל) זאת לא מילה גסה אלא מילה שכנה איבר כלשהו בגוף (בנוסף, יש לך את הלב, הקיבה, הריאות- גם אלו מילים מעליבות?). ותפסיקו את השטויות עם גזענות, אם היו כותבים אשכנזי למישהו היה איכפת? אם היו כותבים עיראקי למישהו היה איכפת (בתור בן למשפחה כזאת לי ממש לא היה איכפת)? אני בטוח שאם היו "יכולים להיכנס להם בצורה" היו כבר ניכנסים. ונניח "יכנסו להם בצורה" זה יהיה יותר גרוע ממה שהמנהל ש ל ארומה אמר? לא, אז הם ישלמו כמה אלפים אולי כמה עשרות (פחות מ-100 אלף) ואני מניח שזה לא ממש ישפיע עליהם.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|