|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
Permanently Banned
|
עזוב אותך שטויות
תקנה לך ולחבר שלך מפה http://www.wallashops.co.il/shopmind...asp?pi=1EK5945 תעשה שיפורים.. ב 4000-5000 אתה עושה מחשב של גיימר פי 2 ממה שהציעו לך פה. תשפר כרטיס מסך לאפשרות הכי חזקה שיש לך שם. מעבר ל Conro E6300 4M הכי חזק שיש שם. וזיכרון ל 2GB DDR2. ועוד נשאר לך כסף לשפר עוד דברים. המלצה שלי רק מוואלה, ורק את המערכת הזאת.. זה דיל טוב. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
שווה?
עוד תגובות? אני לא מוצא משהו טוב כולם אומרים לי זה לא טוב |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
מצטער על הדאבל פוסט
יש באגים במערכת אולי בקיצור מצאתי משהו טוב לפי דעתי אמרו לי במסנג'ר: http://www.maximus.co.il/Product.aspx?productid=1329 מארז Thermaltake Soprano , ניתן לתאום שחור או כסוף ! חיבור FIREWIRE 1394 מלפנים. חיבור USB מלפנים. חיבור AUDIO מלפנים . מעבד E6400 Intel Core 2 Duo דיסק קשיח GB 16MB SATA II 250 לאחסון סרטים, שירים, תמונות........... זיכרונות 1GB בטכנולוגיית Dual Channel DDRII 800Mhz כרטיס מסך nVidia Geforce 7300GS תומך HDTV \ DVI אפשרות תמיכה לטכנולוגיית )SLIעבודה בשני כרטיסי מסך בקביל) צורב DVDRW X18 LG לוח אם תוצרתIntel 965P מקורי הכולל: , FSB1066MHZ,Chipset Intel® 965P, SATA II, PCI EX x16, Dual Channel 1GB 512x2 DDR II 800 MHz |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
למה אתה לא מקשיב?
מה שאני נתתי לך זה מעולה. ההצעה של מקסימוס: אם אתה לא עושה OC אין הבדל בין E6400 ל E6300 הבדל מינורי שלא שווה 200 ש"ח הפרש. זיכרון-שמו לך משהו ג'נרי-אפילו לא הזכירו חברה. כרטיס מסך?! חח 7600GT טוב פי 5 מ 7300GS... לוח אם-לוח אם של ג'גהביט הרבה יותר טוב מאינטל+הלוח גרוע ל OC וגם אתה לא צריך צ'יפסט 965 אלא 945 ובמיוחד בתקציב שלך וחבל. |
![]() |
![]() |
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
Bear Cub, מוזר איך שבאתר אחד אתה מבקש עזרה, ובשני נותן.
בכל מקרה, לא להתקרב למחשבים מורכבים. |
![]() |
![]() |
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|