|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 | ||
חבר חדש
|
התחייבות כוזבת? (Extreme-Serv)
בתאריך 24-10-05, 06:22 (עפ"י שעון הפורום) פתחתי הודעה בפורום "שרתי משחק" עם בקשה להצעות לשרתי משחק CZ.
מיד קיבלתי את ההצעה הבאה מ Extreme-Serv (ציטוט) ציטוט:
וקיבלתי תשובה - ציטוט:
מתחייבים לפינגים הנמוכים ביותר ומתחייבים שלא יהיו לאגים , מובטח ואני חותם על זה מבינים?! אוקי, הזמנתי כמה ימים בלבד אחרי ההזמנה, נהיו לאגים בסרבר הפינגים נעו בין 60-150 ממש זוועתי יש לי קצת ידע בSSH, אז החלטתי לבדוק כמה סרברים הם באמת מריצים על המחשב שלהם, והופתעתי (או שלא?) לראות 12 (!) פורטים של שרתי משחק פתוחים. יכול להיות עוד שאני פספסתי כמה... ![]() מובטחים לי 8 שרתי משחק על כל מחשב חותם לי על הפינגים הנמוכים ביותר בחייך אני לא עוד ילד קטן שתעבוד עליו. אם עד מחר-גג מחרתיים אין שיפור, אתבע את הכסף שלי בחזרה (ולפי מה שהבנתי מול החברה האשראי אני יכול לדרוש תכסף חזרה) תודה, יום נעים, ושבת שלום. להודעה המלאה שלי מבקש שרת : http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=2840 Last edited by shaharov; 28-10-05 at 02:45.. |
||
![]() |
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
דיברת עם ליאור לפני שכתבת את זה?או שסתם רצת להוסטס?...אם לא פנית לליאור..אני הייתי משעה אותך רק בגלל זה....
|
![]() |
# 3 |
חבר על
|
ואוווווווווו ואווווווווו ואוווווווווווווו מזה שבוע הביקורות? זה התחיל מ- דייי הוסט עבר ל-Digitekk ועכשיו זה Extreme-Serv מעניין איזה חברה תהיה הבאה בתור, צפו בפרק הבא של "ביקורת החברות"
בכל מיקרה תדבר איתו על זה... ואין לך מספיק הודעות לתת ביקורת. שיהיה בהצלחה.
חבר חדש
|
ניסיתי לדבר עם מי שמכר לי את הסרבר, אבל הוא לא הגיב לי
בערוץ הראשי גם לא קיבלתי תגובה אם לא פועלים, אז ההתייחסות תהיה מזערית אני בטוח שעכשיו המנהלים יתייחסו ברצינות ויעבירו כמה סרברים (אם לא, חבל בשבילם) אני לא סתם משועמם שמחפש להרוס לאנשים את השם אני אחד ששילם ממיטב כספו על מוצר, וקיבלתי פשוט חרא, לאחר שקיבלתי התחייבות אפשר גם להוסיף שהתמיכה שלהם לא משו?שאני צריך לפתור בעיות בעצמי? או שאני הורס לו את השם יותר מידי עכשיו?) |
![]() |
# 5 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
חחח הילד צודק הובטח לו משו אבל תברר משו ליפני אולי אתה נימצא על קסאון תבדוק תמפרט מה ssh
ויש לאגים? כי אם לא אז לא ממש אמור ליהיות לך אכפט |
![]() |
# 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בגלל זה תמיד קודם כדאי ליצור קשר ואז אם זה באמת באמת לא בסדר אחרי שהוא ענה ל וכו'..תעשה מה שבא לך....אבל עד אז...מנסים ליצור קשר...אין ברירה.. |
|
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מאכזב איך שהמצב של החברות בארץ מתדרדר מיום ליום
אני בטוח שתפתור עם ליאור את הבעיה |
![]() |
# 8 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אם תקרא שוב את ההודעה שלי תראה שכתבתי שם במפורש שהיו לאגים בסרברים ורק אחרי זה הלכתי לבדוק וזה פנטיום.. גם הם אומרים שיש להם רק מחשבי פנטיום, וגם לפי מה שאני רואה בSSH.. |
|
![]() |
# 10 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אני יודע אלגברה תודה לאל, ו-12 סרברים זה יותר מ-8 סרברים כפי שהובטח הובטח - דבר שצריכים לקיים, בלי קונצים ובלי זיוני שכל אין פה אי-הבנה וצורך להתנצלות מצידי אני מבין בדיוק מה הולך פה. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|