![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תחליף עיצוב דחוף אבל ממש דחוף!
http://www.vps-il.net/php/NetSing/index.php?act=Hosts לא תואם לחבילות שלמעלה צריך לערוך למעלה לחבילות לא ידוע נראה נחמד כן לא שזה גרוע אבל ממש לא היתחברתי לאתר בכל אופן |
![]() |
# 12 |
תודה על תרומתך.
|
תסדר את הגופנים דחוף בכל האתר...זה לא נראה טוב בכלל
מבחינת העיצוב אהבתי את החלק העליון (עד החבילות) את כל החלק התחתון קצת פחות לגבי הקידוד חמוד... אם תרצה אשמח לעשות כמה ניסויים....(משהו לגבי הטפסים) ההודעה העברה של "ההודעה נשלחה בהצלחה " - מזעזע - תשלב אותה בעיצוב ורק חבל שאפשר לשלוח טפסים שהם ריקים... בעמוד של התמיכה... תחליף את ה 3 נקודות להדף יעלה בקרוב או משהו הזמנה מיידית מקשר אל הדף של הצור קשר.... והייתי שמח לדעת מה קשר שלך ל vps-il ![]() בסה"כ בהצלחה...יש כמה דברים לשפר אבל אני סומך עליך. |
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
בהצלחה.
|
![]() |
# 14 |
תודה על תרומתך!
|
בהצלחה
יש בעיה בחבילות למעלה בעמוד, החבילה ה"קטנה" יותר גדולה מהחבילה ה"גדולה"? |
![]() |
# 15 | ||||
הוסטסניון
|
ציטוט:
הקמתי את designs, קיבלתי תובנה בקשר לעניין, סגרתי את הכל, פתחתי את NetSign. תודה! ציטוט:
ציטוט:
באתר שנתתי-NetSign.co.il, החבילות בסדר. עניין הקישורים לאתר שבשרת ההוא, אמור להיות מסודר. אני אשמח אם תודיע לי על כל באג נוסף. ציטוט:
עריכה: עקב בעייה אישית, כל הבעיות הללו יסודרו רק אחר הצהריים, יום טוב. |
||||
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
בהצלחה תאיוש
קידוד שלי ותיכנות שלי אשמח אם מישהו הערות ישלח לי בפרטי .. RS הקידוד רק "בסדר" ? ![]() תאי בחבילות הם התכוונו לזה שהחבילה עיסקית רשמת 150 מגה ובחבילה גדולה רשמת 300 מגה יענו תשנה פרטים ... |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
נחמד מאד שישיה בהצלחה
הוסטסניון
|
ציטוט:
גם עניין היצירת קשר מטופל ברגעים אלו. והקידוד שלך הרבה יותר מ"בסדר". |
|
![]() |
# 19 | |