|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא יודע אם פה המקום אבל בבקשה. אם לא תעבירו זה חשוב
אממ תראו...
אני רוצה ללמוד לבנות תוכנות... אם מישהו רוצה ללמד אותי או שיש לו משהו במסגרת לימודים למשל קורס או משהו.... באיזור המרכז... זה ממש דחוף לי... תודה אני פשוט חדש אז אם זה לא המקום מצטער |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
תלמד שפת תיכנות ותבנה תוכנות (C++ VB וכו') תבחר אחת מהשפות ותחפש מדריכים באינטרנט
|
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אשמח יותר למשהו יותר שמישהו יושב איתי
|
![]() |
# 4 |
אקס מנהל
|
אתה לא יכול ביום אחד להחליט שאתה רוצה ללמוד תכנות ולצפות שמישהו באמת יישב איתך.
אם אתה באמת רוצה ללמוד, קודם כל תבחר את שפת התכנות אותה אתה רוצה ללמוד, תחפש עליה, תחקור, אני בטוח שבדרך גם תמצא קורסים קרובים לביתך שמלמדים את השפה. זה לא כל כך קל כמו שזה נשמע, שפת תכנות זה דבר מאוד מסובך. אם אתה לא טוב במטמטיקה ובאנגלית בכלל אין לך מה לחפש בשפות תכנות. |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
גבר יש מדריכים,ואי אפשר להסביר ככה תחפש
יש המון מקורות חיפוש נ.ב תוריד את הטג {מנכ''ל החברה}
הוסטסניון
|
ציטוט:
1. לא חובה לחקור שפה..... אם אתה רוצה ללמוד לתכנת אתרים, לך על PHP/ASP.. אני ממליץ לך על PHP, כי באינטרנט הרבה יותר קל ללמוד אותה.. 2. אין שום קשר באנגלית (אולי טיפ טיפה, זה בכלל לא משנה האמת)... 3. למט' גם אין שום קשר, סביר להניח שמי שמתמצא ומצליח במט', אז יהיה לו טיפה יותר סיכוי לקבל חשיבה לוגית, אבל זה בהחלט לא קשור. יש כאלה שיכולים לוגית, לתכנת במהירות.. יש כאלה שזה יקח להם חודשים רבים.. בעיקרון מי שיודע לתכנת בשפה אחת במהרה יכול לתכנת בשפה אחרת, כי תאכלס מה שמשנה זה לפתח מחשבה לוגית, זה הכל. |
|
![]() |
# 7 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
הידע שיש פה לאנשים באנגלית הוא אפסי, אם תשאל אותו מה זה if הוא לא יידע לענות לך. אז אני אומר לך שמי שלא טוב במטמטיקה לא יוכל להתמודד עם מושגים כמו משתנה. |
|
![]() |
# 8 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
# 9 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
# 10 |