|
![]() |
# 1 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
Whatever
|
נו, עוד פורום של ילדים קטנים...
מה אכפת לי שזיינת איזו ילדה שאתה מכיר בחלום? זה עונה איכשהו לשאלה שלי?
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
היה איזה אתר שניה אני יחפש אותו
דרך אגב מכתה ד בערך אני לא זוכר חלומות כאילו הכל שחור מידי פעם אני חולם איזה חלום וזוכר חלקים לאיזה גג 10 דקות ושוכח ואלו דווקא מטרידים אותי אני מנסה לפרש ולחשוב מה רוצים ממני קיצר עדיף ]שוט לא לזכור לקום בבוקר בלי דאגות וזה :P |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
נו עומרי הוא היתכוון למישהי בערך בגיל שלו.
P: |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
עלק פדופיל זה אדם הגדול מאישה ב 20 שנה LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
אתה בן 18 וחושב ככה ? חזור ללמודים לכיתה ה אחי ! הרגת אותייייייייייייייייי אני יסביר לכם פדופיל - אדם החושק בצעיר/ה הקטנים ממנו ב 3 ומעלה שנים .. זאת אומרת 3 זה חוקי 4 כבר לא אבל אם הגילאים עוברים את גילאי 18 זה חוקי זאת אומרת : אני בן 18 ויש מישהי בת 16 הבדל שנתיים מותר בת 15 זה יהיה מוזר אבל זה חוקי אבל ביננו יגידו לך פדופיל LOL אם אתה בן 90 ואתה מקיים יחסים עם מישהי בת 18 זה חוקי מאוד ! היא בגיל שהיא יכולה לעשות הכל ! אם היא בת 17 זה לא חוקי ככה זיכול להיותר הבדל של 100 שנה וזה יהיה חוקי עכשיו תגיד לי אתה אם אני בן 18 ואמרת שזה הבדל של 20 אני יקיים יחסים עם ילדה בת 12 זה יהיה חוקי ? אממממ אז הבנו שמה שאמרת דפוק ? לא נורא מותר לטעות ותומר יש ספר שפותר חלומות לאחותי יש אותו :\ כתוב תחלום אני יחפש ... Last edited by Kuchi; 18-11-06 at 10:56.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אני לא מבין מה קשור כל התגובות שלכם למה שהוא רוצה?
לא מעניין אותו מה קורה בחלומות שלכם הבאנדם בסך הכל ביקש עזרה איפה הוא יכול למצוא פירוש לחלומות אז תפסיקו אם הספאם בבקשה ותעזרו לבאנדם. בקשר לפותח האשכול יש הרבה ספרים שמסבירים חלומות אתה יכול לספר פה את החלום שאתה רוצה לפרש ואני יעזור לך.
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש לי מספר ספרים של פתירת חלומות של סבא שלי (רב)
אם אתה מעוניין אני יכול לנסות לעזור לך ע"י הדברים שראית בחלום. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
פעם אחרונה חלמתי שאני משחק ב nfsc ופתאום המחשב נעצר ואודטה מופיעה על המחשב והיא מתחילה להתפשט בועעעע ואני מנסה לכבות ואני לא מצליח לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
בסוף היא ערומה קוראת לי בוא אלי, מה אני יעשה אני נואש, הלכתי.... (לבית הספר) |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
מה סטיתם מהנושא של האשכול?
הבנאדם כו'לה ביקש שתעזרו לו למצא אתר \ מישהו שיודע לפרש חלומות. מה התחלתם לספר את החלומות שלכם שאני מאמין חצי ביכלל לא היו, אחד עשה בחורה, אחד ראה את אודטה ערומה? יש לכם פנטזיות, זה לא חלומות חחח... שמנהל יעבור פה ויעשה ניקוי.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|