|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש חדש
|
אתה מפיל חברה בגלל ששמעת עליה משהו רע?
אתה לא קשור, אם הלקוח ירצה, הוא יכתב.. למה עליך להתערב? :qqb009:
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
פשוט בושה. ועוד אנחנו לא יוכולים לדעת אם בעל החברה המציא את זה כדאי להרוס למתחרים שלו. זה כמו שאני עכשיו יפתח חברת איכסון ויכתוב ביקורת רעה על באג הוסט ויגיד שלקוח בשם מנחם אמר שאין תמיכה אצלכם. |
|
![]() |
# 13 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 14 |
משתמש חדש
|
לא הוגן שאתה המתחרה שלו רושם את זה .
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
לכול אלה שרשמו פה שביגלל שאני מיתחרה רשמתי תאמינו לי בייני לבינו אין בכלל תחרות
ואם אתם חשובים שהסיפור בדויי וכו בבקשה תקשרו לזיו תדברו איתו והוא גם לא בדה את הסיפור תאמין לי שמישו מיתקשר אלייך ושופך תלב כול יום במשך יומיים במשך 10 דקות כול פעם והוא שופך תלב ובוכה לך ואתה שומעה שהוא מאוכזב אז תאמין לי תקשר אליוו תדבר איתו ותיראה אם זה בדויי או לא |
![]() |
# 16 |
חבר חדש
|
פייי איזה חברה לא יפה!
|
![]() |
# 17 |
משתמש חדש
|
טוב דבר ראשון
bug-host יפה שאתה נותן ביקורת אני שמח בשבילך ואתה לא ממש מעניין אותי אני יודע את הסיפור עם זיו הוא לא יודע להשתמש בשרת והיום לא יצא לי לדבר איתו ואני יחזיר לו את הכסף הוא מתקשר אלי בשעות לא יאומנות ומצטער לומר אין לי דרך לענות לו בשעות שאני ישן השרת שלו עבד מצויין בלי לאגים הוא קיבל את כל המודים שהוא צריך הכל אני הסברתי לו במשך 4 שעות להשתמש בסיסמא של הrcon וובמוד והוא לא הצליח אני לא אשם שבן אדם יש לו ידע 0 ממש אבל 0 וגם לא קולט איך להשתמש בסרבר בשביל זה יש החזר כספי ועוד דבר bug-host תתעסק בחברה שלך ובעניינים שלך המלצה חמה אליך. ועוד משהו מה אתם ישר קופצים לתת ביקורת מתוך 20 לקוחות יש לקוח אחד שלא מרוצה באשמת הלקוח, אני מחזיר לו עוד את הכסף אז כן אני אשם כרגיל נכון לתת ביקורת רעה שיחשבו שאתם טובים יותר אה bug-host בתודה, יוסי |
![]() |
# 18 |
משתמש חדש
|
אה וסליחה על התגובה הכפולה הוא לא קיבל סיסמאת RCON נכונה
S!LencE עד לכך שהסיסמא נכונה ואני 4 שעות הסברתי לו מה לעשות והוא לא הצליח והייתה לו בעיה במחשב ששמתי לו את האדמין והסברתי לו איך להתחבר אות אותו איך וכתבתי לו באייסיקיו הוא לא הצליח וגם בפלאפון ניסיתי להסביר לו במשך 20 דקות שהיינו על הקו והוא לא הצליח אז היום יום אחד לא עניתי לו מה נעשה שנרדמתי וקמתי רק בלילה בשביל לקוח אחד שלא יודע אפסית להשתמש בסרבר אני יחזיר לו את הכסף זה לא שאני בא פה בקטע הוא שילם ואכל אותה יש לי עוד מספיק לקוחות ואני לא מתכוון להרוס תשם של החברה שלי |
![]() |
# 19 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אתה בסדר גמור:qqb014:
# 20 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
כמו שאמרתי יום אחד שלא עניתי זה לא סוף העולם ונתתי לו תמיכה מעל ומעבר וגם אני שואל כל לקוח ולקוח שלי אם יש לו ידע בסיסי בסרבר וכמובן שאדון זיו הנכבד ענה לי בחיוב ושהגענו למצב שאני מרים לו את הסרבר הוא האשים רק אותי שהסרבר לא טוב ולא טוב הוא אמר תריץ חדש והרצתי לו והבאתי לו סיסמא שעבדה לי ולעוד בן אדם בוודאות של מאה אחוז וגם שמתי לו אדמינים באדמין מוד שעבדו לי ב100 אחוז ולעוד מישהו, עכשיו גם אם לי עבד ולו לא עבד אני צריך להסביר לו וכן הסברתי לו במשך 4 שעות איך להתחבר והוא אמר בסדר וגם הבאתי לו מדריכים מדוייקים עם תמונות והוא לא הצליח ובאותו יום הוא לא יודע הוא לא דיבר איתי כל היום הוא שיחק בסרבר עכשיו היום לא עניתי מכיווין שישנתי כל הצהריים אני גם בהחלט ידבר עם זיו ![]() לילה טוב לכל המקניטים וגם באג-הוסט ישר רץ לכתוב ביקורת כדי שיהיה לי שם רע וממש לא מדאגה ללקוח שתדעו את זה מראש |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|