![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
תיקיות שונות ..
שלום.
יש לי שאלה די מענינת שאשמח לקבל תשובה עליה. נגיד ויש לי אתר בכתובת : www.myname.com עכשיו האתר מחולק לדוגמא ל : 14 שפות. אך לשם ההדגמאה אך ורק ל-2 שפות שהם : - אנגלית ( ברירת מחדל ) - עיברית התיקיה של אנגלית זה תיקית ביררת מחדל של המערכת של כניסה לדומין : www.myname.com התיקיה לשפה העיברית זה תיקיה ניפרדת של המערכת שנימצאת : www.myname.com/he עכשיו השאלה היא ! כיצד ניתן לעשות שאם ניכנס אדם מאזור גאוגרפי מסוים זה יכנס לו אוטומטי לתיקיה He ולא לאינדקס... כלומר הוא ניכנס ל www.myname.com אבל אם הוא מאזור גאוגרפי נגיד מישראל זה יעביר אותו אוטומטית ל www.myname.com/he כיצד ניתן לישם זאת? |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
תעשה בדיקה של איי פי
ואם הוא מישראל ישלח אותו לתיקיה he אם הוא לא מישראל (האיי פי לא ישראלי) הוא יובל לתיקיה en |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
כיצד ניתן לעשות זאת בדרך אוטומטית?
אני יבדוק את כל המיליון הגולשםי שניכנסים לאתר מדי רגע? לא. אני מחפש פיתרון שאני מקליד כתובת איפי או לא יודע משהו שיראה על כך שהגולש נגיד מישראל וזה ישלח אותו אוטומטית לתיקיה המדוברת ולהפך. כיצד ניתן לישם את זה בדרך הכי פשוטה? יש מערכת לכך? קוד? |
![]() |
# 4 |
Whatever
|
תצטרך להשיג Database של טווחי ה IPs בישראל ולבדוק את ה IP של הגולש ע"י $_SERVER['REMOTE_ADDR']
בהצלחה, נעול כי אני פשוט יודע שיביאו לך קוד / מערכת מוכנה.
|
|