|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
כן TXT קבצי טקסט משמשים בבגרות כקובץ של אגירת נתונים (מסד)
אתה משלם על זה כמו בגרות רגילה אני חושב אבל אתה אמור ליסוע לבית ספר שיגידו לך ותאמין לי אני אמרו לי ליסוע ללבאר שבע ואני מתל אביב בשביל בגרות ? זדיינו ... מילא היו עוד חברים שנוסעים אבל אף אחד לא ידע אצלנו PHP רק אני Last edited by Kuchi; 14-11-06 at 11:47.. |
![]() |
![]() |
# 12 |
Whatever
|
כל ההודעות שקשורות ל ASP vs PHP נמחקו.
# 13 |
חבר פורום
|
אממ מוזר, אצלנו אני עכשיו בכיתה י', לומדים ASP אבל אם הייתי רוצה הייתי עושה ב PHP, אני פשוט יודע ASP גם ככה אז אני עושה ב ASP
המורה שלי הציעה לי לעשות ב PHP והיא אמרה שאין עם זה שום בעיה והיו הרבה אנשים בשנים קודמות שעשו ב PHP |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר על
|
ציטוט:
לא חושב שאתה צודק.. אם הם היו מלמדים אותנו ל"שוק", היו מלמדים ברמה נורמלית, ולא תת רמה.
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
אתם טועים !
ASP יותר קל ללמד וASP יותר נוח לעבוד איתו על וינדוס בכיתה י שאלנו את המורה שלי למה ASP דווקא ואמרה שאמרו להם שכי PHP דורש יותר דברים וASP אפשר פשוט להריץ IIS ויאללה לעבודה וזול יותר ללמוד אותו ... PHP מסובך יותר ללמוד וללמד היא אמרה לא יודע אם זה נכון לדעתי PHP יותר קלה ויותר נחמדה (זה לא קשור לדיון אז לא אמשיך) בכל מקרה יש אפשרות לעשות בגרות ב PHP רק שאתה צריך לבקש ... |
![]() |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
משרד החינוך לא מעודכן שתבין...עדיין יש כאלה שעושים בפסקל במקום לעשות בשפה שתעזור יותר לדוגמא
#C וכו' |
![]() |
![]() |
# 17 |
Whatever
|
הבא שסוטה מהנושא ומתחיל פה מלחמת שפות מקבל אזהרה.
# 18 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני עושה בפסקל ובאסמבלר ורק במחזור הבא ילמדו JAVA
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ברור, מערכת החינוך פשוט מבינה בשוק ומה יעזור לי בחיים הרגת אותי כאן |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
מה שלומדים בבי"ס (בכל שפה..) זה חומר כ"כ מינימלי שב"שוק" הוא ממש לא מספק..אולי זה נותן לך קצת יותר נוחות בלימודים אקדמיים, וגם שם חוזרים על זה גם ככה.... לדוגמא, אני לומד C, אבל הרמה כזאת נמוכה, שכשהראתי למורה שאני יודע להתעסק עם הגראפיקה היא פשוט נדהמה מזה...אני לא בטוח שהיא ידעה על הדבר הזה...שזה ממש עצוב. ואם זה ככה בC לא קשה לנחש שזה ככה בהכל. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|