![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
כמה שאלות...
אוקי אז ככה...
איך אני יכול לדעת אם האתר שלי קיבל עונש מגוגל ? שאלה 2... נגיד עשיתי חיפוש לדומיין פנוי, מצאתי דומיין קניתי ובלה בלה בלה עכשיו עשיתי בדיקה של מי מקשר אליי... וראיתי כל מיני אתרים...למרות שהדומיין כביכול חדש עכשיו הגעתי למסקנה שהדומיין היה של מישהו לפני.. אז השאלה שלי היא... אם האתר שהיה לפני קיבל עונש מגוגל...האם זה משפיע גם עליי ? למרות שהאתר חדש (אבל הדומין אותו דבר) תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מחכה לתשובות... אני בטוח שבעתיד אני אזדקק גם כן לתשובות. תודה לעוזרים. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
גוגל לא אומרים לך "אתה בעונש" - לרוב מקדמי אתרים מבחינים בזה, וחוץ מזה אתה לא תהיה בעונש אם לא תעשה שטויות לכן לדעתי אפשר לדעת אם אתה בעונש על ידי כך שתשאל את עצמך "עשיתי משהו רע?" משהו כזה... גם לי היה דומיין שהיה שייך למישהו חצי שנה לפני שקניתי אותו - ולקח לי חצי שנה או פחות עד שהוא אונדקס בגוגל ... זה בגלל שהאתר היה בDOWN במשך חצי שנה וכנראה גוגל לא אהב את זה. פשוט מאוד כדאי לקנות דומיין מאוד מקורי ![]()
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אל תייחסו לעונש של גוגל חשיבות רבה כל כך.
לא כל אתר שני ברשת נענש על ידי גוגל, זה ממש לא נפוץ. יש אתרים שגוגל אוהב יותר ויש כאלה שפחות, אבל זה לא אומר שנענשת או משהו כזה. אם תקבל עונש מגוגל, אתה תשים לב לזה מהר מאוד. זה יכול להיות מיקומים נמוכים מאוד(כך בחשבון את ארגז החול) וכמובן גם יציאה מגוגל בכלל.
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
בעיקרון אם אני עושה חיפוש עבור d-code.net אני מקבל כל מיני קישורים מאתרים מחו"ל
שאין לי מושג מהם וכרגע האתר שלי בכלל לא מאונדקס...כי אין אתר סתם שמתי טמפלט כניסה וזהו... עד שאני יבנה אותו. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
וכעיקרון יקח לך זמן עד שתגיע ל5 עמודים הראשונים אז לא לחשוב מהר כ"כ על עונש מגוגל
עד שהגעתי לעמוד הראשון לקח חודש ועכשיו אני שם למרות שאין לי תוכן כרגע באתר |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
תלוי באיזה נושא...
וגם אני רק בודק בשביל לדעת...לא דווקא בשביל להגיע לעמוד הראשון |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|