|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
אז תעשה SESSION וקוד רנדומלי ומה שהבאתי לך...
בתכלס...למה ?? אתה צריך כזאת רמה של אבטחה ? לגבי המשתמש שמעליי....כמה אנשים כבר משתמשים באינטרנט סקיורטי ? וכמה מתוכם באמת ירצו לפרוץ את האתר שלו ? אז בוא נדבר תכלס...כל עוד אתה לא צריך אבטחה מטורפת, תשתמש במה שהבאתי לך ותגמור עניין. תמיד תזכור שאין כספת שאי אפשר לפרוץ... פשוט צריך להיות הפורץ המתאים... |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואגב אהבתי את המשפט |קורץ| |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אז יש משהו שמאפשר למחוק סאשנים, מי שהפעיל את זה הפעיל את זה בכוונה וזה לא יעבוד לו ![]() הקטע הוא כזה: סאשן אפשר למחוק, אך ורק מידיעת המשתמש, ואז זה לא יעבוד לו.. רפרר לפעמים נמחק ללא ידיעה, ואז זה לא יעבוד לו והוא לא יידע למה ויתחיל להציף אותך בשאלות.. זאת הייתה הכוונה שלי שיש תוכנות שמוחקות את זה..
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עריכה קטנה: אההההם הרגע עשיתי בדיקה קטנה בנושא של האותיות באנגלית...הוא מחזיר לי ערך של אמת רק אם האותיות ABC ולא abc ... PHP קוד:
Last edited by -VladK-; 13-11-06 at 21:30.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() ![]() רפרר זה מידע יותר מידי לא אמין, את הרפרר הלקוח שולח, והשרת אוכל אותו בלי מלח. זה לא כמו IP, שיותר מסובך לזייף, מכיוון שהשלקוח שולח, והשרת שולח ל- IP שהלקוח אמר לו, אז זה יותר מסובך.. אבל אפשרי. פה, אין שום קושי בלעבוד על השרת ואי-אפשר לעשות עם זה כלום, וכמו שאמרתי יש תונכות שמוחקות את זה.. בגלל זה, לדבר כל-כך חשוב לא מומלץ להאמין במידע הזה. מה שעוד יותר מפחיד, זה שבלי SSL אפשר בקלות ליירט את מה שהמשתמש כתב אבל זה לא קשור לנושא אגב, לא מניסיון אישי.. זה מה שאמרו לי ששאלתי על רפרר, ולאותו אחד היה ניסיון אישי
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() Last edited by -VladK-; 13-11-06 at 21:37.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
אוקי 2 דברים....
קודם כל. לגבי השאלה הראשונה ב PREG_MATCH תעשה [A-Za-z] וזה יקלוט גם אותיות קטנות עכשיו נדב אתה עשית בלבול אחד גדול (מצטער אבל אפילו לא טרחתי לכתוב את כל ההודעות שלך) מה שאני עשיתי זה פשוט מאד אתה בודק אם ה POST הגיע ממקום מסויים... אם אתה בתוך אתר אחר ומישהו עשה POST משרת אחר אז ה REFER עובר בין השרתים (לא בטוח - צריך לבדוק את זה לעומק ככה,אני דיי עייף כרגע) ככה שלא קשור לדפדפן שלך או לתוכנות שהתקנת במחשב.... HTTP_REFER פשוט בודק אם הגעת מאתר מסויים...אם מישהו הפנה אליך עשה לך POST משרת אחר וכד'. אני עשיתי שם בדיקה נוספת אם יש לך WWW כלומר הגעת מאתר - אבל אם תוריד את הטופס ותשים על המחשב ותעשה פוסט... זה יעבוד... וזה המטרה של זה בעצם...שלא יעשו POST מאתרים אחרים... לא מאמין לי ? אתה מוזמן לנסות ולראות לבד... |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עירכה לעריכה ![]() תנסה: PHP קוד:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|