|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה עדיין קיים? אם אפשר , קישור ישיר.. בקשר ל IVORY .. כנראה שיש להם הרבה בעיות.. שאלתי מישהו שקנה משם.. המעבד שלו מת.. אז הם החליפו לו.. אבל אין לי כוח להתעסק עם החלפות.. אני רוצה משהו שיחזיק הרבה זמן.. ![]() Oxygen , שלח לי הודעה פרטית על מה מדובר , תודה. עריכה: תיבת ההודעות הפרטיות שלך מלאה , אני לא יכול לשלוח לך תגובה. Last edited by sport; 07-11-06 at 18:22.. |
|
![]() |
# 22 |
חבר על
|
המחשב שלי משם...
אומנם אני לא זקוק לשרות שלהם אבל מה שכן אני יגיד לך שב3 שנים החלפתי רק ספק הארדיסק ועוד משהו... לך על זה אחי אבל תנסה לבנות משהו לא משהו מוכן... |
![]() |
# 23 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תקנו אותי אם אני טועה ? אבל כל הבעיות של מי שמתלונן פה על Ivory היו רק בהארדיסק? |
|
![]() |
# 24 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
# 25 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
הבעיה באיבורי זה שכל סניף היו לעצמו.
זאת אומרת שיש סניפים שלהם יותר טובות, ויש גרועות. כל סניף זה משהו אחר, כל סניף זה זכיין אחר. כולם תחת או שם, אבל השירות והכללללללללל, זה משהו אחר לגמריה. תברר באיזה סניף כל אחד קנה וככה תדעה איזה סניף הוא הכי טוב(של איבורי) |
![]() |
# 26 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
חחח, לא, לא התכוונתי למה שאמרת... סיטואציה - יש אנשים (כמוני בעבר) שנכנסים לחנות צעצועים (אח..הילדות ![]() הכוונה - אומרים לך שלא הכי טוב איבורי, אתה רוצה כי זה זול וזה בתקציב שלך, חנויות אחרות ליד מקום מגוריך לא זולות, אז? לקנות ממקום שאומרים לך שהוא לא טוב? תחפש עוד מקומות לאו דווקא קרובים למקום מגוריך...זו הכוונה. *אין לי שום דעה רעה לגבי איבורי...פשוט ממה שאמרו פה. בהצלחה במציאה, המשך יום נעים ושבוע טוב!.
# 27 |
חבר וותיק
|
המלצה שלי לגבי הכול , אם יש אפילו חצי ביקורת שלילית , אל בנאדם עסק או כל דבר אחר ,
אל תיקח או אל תקנה , אפילו אם יש חצי ביקורת , לא ממליץ לך לקחת את הסיכון. עדיף לא לחסוך עוד כמה שקלים ולקבל איכות. |
![]() |
# 28 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בסדר.. אבל נתת משפט שיש לו מסר מסויים.. הכוונה שלך שונה לחלוטין.. בגלל זה - זה לא קשור. אבל הבנתי בסופו של דבר ![]() אני יבדוק בינתיים ב tms ויראה אם עדיין יש שם את כל המבצעים האלה.. |
|
![]() |
# 29 |
תודה על תרומתך.
|
קניתי מחשב מאייבורי חיפה.
שירות נהדר, המחשב שלי פועל כפי שציפיתי ההארדיסק עובד נפלא אין בעיות ביקשתי מטכנאי לבדוק אם יש בעיות עם החלקים והכל כדי להיות בטוח וואלה הכל מצויין בלי תקלות
# 30 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
לא נלך רחוק , קח פה חברות אחסון בהוסטס , כל אחד מוכר ב 20 שקלים ונותן שירות בהתאם . אם תקנה ב 100 שקלים אותה חבילה בחברה אחרת , גדולה יותר ורצינית יותר , אני בטוח שתקבל שירות בהתאם . על זה אין להתווכח - על שירות משלמים תסתכל על ZigZag2000.co.il , רק ביקורות טובות , חבר שלי קנה מהם מחשב והוא מרוצה עד השמיים , אין לו שום תקלה והמחשב מתפקד מעולה טפו טפו טפו , מזה כשנה-שנה וחצי . השירות שלהם ? מעבר לציפיה . אז תסכים איתי על משפט אחר ? "על שירות מ-ש-ל-מ-י-ם" עכשיו אני מובן יותר ? |קורץ| |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|