|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מסכים איתו מילה במילה. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
על פי דעתי זה יהיה נחמד, אבל לא בקטע של מאמר רשום באורך של כ- 100 שורות.
אלא מין מצגת כזו, מעניינת ומושכת. כי בתכלס אני לא אקרא מאמר, אני לא לרוב לא קורא מאמרים/נושאים ארוכים באינטרנט, אלא אם כן זה דבר יוצא דופן |
![]() |
![]() |
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אה?
תאמין לי המאמר שלך לא ישנה כלום מי שלא מאמין לא מאמין מי שמאמין רק יחזק את דעתו ותמיד יבוא איזה אחד יגיד שה' זרק אותנו ובחר בהם כתוב מה אני יגיד לך לא אבל למה אתה שואל חחח |
![]() |
![]() |
# 14 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני לא מציע לפרסם בפורום הזה משהו שקשור ליהדות כי יעשו לך עיניים ואחרי שבוע תקבל באן ככה עשו לאחד אחר שעשה את זה.
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
למי? לזה שפירסם פעם אחת, אמרנו לו שיש כבר אשכול (האשכול שהוא פתח נבע מאותו אשכול ככה שזה טיפשי לא? וויתרנו על אזהרה ונעלנו), פירסם עוד פעם, אמרנו לו שבאשכול הקודם אמרנו לו שיש אשכול כבר והבאנו אזהרה, פירסם פעם שלישית, הבאנו עוד אזהרה, ואז המערכת עשתה את שלה. מישהו אחר? תגיד מי. את ההשערות שלך תשאיר לעצמך, יש לך תלונות להנהלה? אתה מוזמן לפנות אלינו וננסה להסביר לך את מה שלא תדע, עד מידה מסויימת שאנחנו נחשוב שאתה צריך לדעת. התשובה לא תהיה לך מספיק טובה? אנחנו לא מכריחים אותך לגלוש פה. מה שכן, אני לא ממליץ לפתוח פה מאמר לאור כל הריבים שיהיו אחרי, אין חוק נגד פירסום ככה שאני לא יכול להגיד לך לא, אבל אם הדיון לא יהיה שם כמו שצריך, הוא ינהל וכן, יהיו אזהרות למי שיגיע לקבל. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
אוקי אני יתחיל לרשום אותו
משוגע אל תדאג אני ידאג לזה שהמאמר והאשכול יהיו בצורה טובה (עד כמה שאני יכול) |
![]() |
![]() |
# 17 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ואני לא מעוניין להתלונן כי לא ייצא מזה כלום. אל תדאג שי התלונות שיש לי לא מופנות כלפייך אתה אחלה. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
תודה על תרומתך.
|
אז יהיה מותר לי לפרסם פה מאמרים והוכחות מהצד הנגדי?
(מקווה ששמעת על חופש) אני בסה"כ שומר על הזכות הבסיסית שלי להתנגד לדברים שאני לא מסכים איתם. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון