|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
איך אני מגיע מחיפה לקיסריה באוטובוס?
![]() אני כבר שעות מחפש אוטובוס שמגיע מתחנה מרכזית המפרץ עד קיסריה.. חיפשתי באגד אין שם, וגם מחיפה לחדרה אם יש כי גם את זה אין באגד. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
רק רכבת
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
חיפה-בנימינה רכבת.
בנימינה-קסירה אוטובוס. 15-10 דקות נסיע באוטובוס(תלוי מאוד במצב בכבישים) או שאתה יכול לקחת רכבת לחדרה(עוד תחנה), וללכת לתחנה המרכזית(5 דקות הליכה) ולבדוק איזה קו לוקח לקסריה. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
שירד בקיסריה.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אני כמעט בטוח שאין. לפי מה שאני זוכר מהפעם האחרונה שנסעתי ברכבת לחיפה(ממזמןןן...) לא הייתה תחנה בקסריה, הייתה תחנה בבנימינה ישר אחרי חדרה.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש רכבת בקיסריה.. - ידידה/יזיזה שגרה שם אמרה לי כרגע.
אני יקח מעפולה עד תחנת הרכבת בבנימיה אוטובוס (יש קו של חברת קוים) ומשם אני יעלה על רכבת לקיסריה.. תודה חברה ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
היא נמצאת ממש בכניסה ל"פארק תעשיה" של קיסריה. ויכול לראות שלא ראית תחנה כזו בגלל ש..הרכבת לא עצרה שם כשנסעת. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
דניאל אתה חושב שכדי לי לנסוע ישר מעפולה לבנימינה ומשם לקחת רכבת או לנסוע מעפולה לחיפה ולקחת משם רכבת ולעבור דרך בנמינה..
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
מה אתם מדברים שטויות כתושב קיסריה, אין שום רכבת שם :X וד"א אתה יכול לקחת מבנימינה לאור עקיבא למשל ומשם לקיסריה .. ומחיפה אין לי מושג .
פארק התעשייה קיסריה? זה בכלל בפרדס חנה.. דיי רחוק מקיסריה . ושוב.. אין רכבת בקיסריה, כך שאתה לא יכול לקחת מבנימינה רכבת לקיסריה Lol . אבל כנראה שזה לא לעניין כבר :X אז לנעול Last edited by Nisan; 08-11-06 at 15:21.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|