|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לדעתי,
בלי מקדמה תשכח מהלקוח, זה מראה על אי רצינות (ברוב המקרים) ובכלל שמדווחים פה בהפצצות על הנושא הזה. בכל מקרה ואני חוזר שוב, בלי מקדמה פשוט לא עובדים אולי בגלל שהיית צריך את הכסף הזה אז לא היה לך ממש אכפת עם/בלי מקדמה (העיקר הכסף יענו ^_~) בכל מקרה, תמיד אפשר לשאול על האיש אם טוב לעשות איתו עסקים,אם הוא אמין וכו' מקווה שעזרתי, יום טוב (ד"א אני פלאשר מתחיל ![]() |
![]() |
![]() |
# 12 |
Rar.co.il
|
כשחושבים על זה, מקדמה היא בעייתית לדעתי בכל הנוגע לקהילה הזאת. נניח ומישהו מציג עצמו כמתכנת, אך הוא בעצם לא יודע כלום. שילמתי לו 500 ש"ח מקדמה הוא עשה את העבודה ובמילה אחת..ביזיון: ה"מתכנת" לא יודע כלום, העבודה מתחת לרמה המאפשרת בכלל שימוש.
מה עושים? ה"מתכנת" הרוויח כסף עליי, לא עשה כמעט כלום והכל בגלל עניין המקדמה.
# 13 |
תודה על תרומתך.
|
תיכננת על כסף שבעיקרון אין לך עדיין?
לא נראה לי הגיוני. הוא מבחינתו סגר איתך על 4 עבודות שלכל אחד מהם יש מחיר X. אתה זה שחיברת אותם לסכום הכולל. היית צריך לתת לו 4 מחירים וסכום כולל ולא להסתמך על זה שהוא יקח ממך 4 עבודות. אני מבין את שתי הצדדים בסיפור הזה, מבחינתו אין לו מה לעשות עם 4 הפלאשים, מבחינתך היית בטוח שאתה מקבל סכום שלא קיבלת.
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
4 פלאשים , שסכומם הסופי 120 ש"ח . זה היה בעצם עיצוב , שחילקנו אותו לכמה עבודות בפלאש . אני אל חושב שאני צריך גם לקחת על תפריט X ש"ח , ועל באר X ש"ח . לא ככה? למה אין לו מה לעשות עם 4 הפלאשים ? , פתאום חבר שלו מוכן לעשות לו את זה בחינם אתה מבין ? , אני לא רואה כאן שום הבנה מהצד שלו , ועוד בסוף , לאחר 3 פלאשים מוכנים , רצה להביא לי 30 ש"ח על ה"נסיון" אני לא עושה את זה בשביל מקור פרנסה , יותר בשביל ההנאה , של לראות תוצר שלי מתפרסם או איש כזה או אחר שאהב את התוצר הכסף ? , אין לי בעיה של כסף בלי עין הרע , אבל שאתה מתכנן על עוד 120 ש"ח להוסיף מתנה לידידה אני לא רואה כאן שום עניין פסול . אשמח לתגובה רון , דור נ.ב - לתגובת x^leader^x האיש ? , תפסתי ממנו פשוט אחלה , לא יותר ראיתי ביקורות טובות עליו ועל העיסקאות שביצע
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
בכלל , לדעתי , כל הדיון הזה חסר משמעות .
מה יש פה לחשוב ? שהוא ישלם לך מקדמה , וזהו . אם לא , תודה ושלום. |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה שהיה היה זאת הייתה סתם דוגמא להמחשה מקדמה ? המקדמה תיהיה בלחץ 30 ש"ח זאת הבעיה שלי אם מישהו עובד עם זה ויכול להגיד לי משהו שהולך , שיטה שהולכת זה יכול לעזור בגלל זה אני לא רואה בדיון חסר משמעות
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
המקדמה תהיה בלחץ ? מה זה לחץ ? מה הכוונה כאילו ?
מישהו מצמיד לבנאדם אקדח לראש ואומר לו תשלם ? |
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
30 ש"ח זה מקדמה ? מדברים פה על סכומים פעוטים השליחה תעלה יותר מהמקדמה אני צריך רעיון למשהו יותר משתלם ללקוח
![]() |
# 19 |
תודה על תרומתך.
|
ביקשת תגובה ?
בכיף, הנה ![]() הסכום שלקחת ממנו זעום לעומת העבודה לפי מה שאני מבין. היית צריך לחשוב על זה לפני זה. ברגע שהוא אומר לך שהוא רוצה פלאש אחד פחות היית צריך להסביר לו שזה לא יכול להסתדר, אם הוא לא מבין את זה פשוט לא עובדים מולו ושוכחים מהכסף. ותלמד, אי אפשר להסתמך על כסף שלא אצלך. אני עכשיו רוצה להתחיל ללמוד נהיגה, עבדתי בשביל זה וחסכתי כסף. אבל אני יודע שאני מוגבל עם הכסף שיש לי, כי אני לא יכול להמשיך ללמוד שנגמר הכסף. אז אני לא יסתמך על זה שאולי אני יקבל כסף מעבודות פה ושם, אלא מוצא פיתרון אחר.
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
העניין שאתה משקיע מהזמן שלך , שבשבילי הוא די יקר כרגע ניסיתי להסביר , אבל אתה יודע .. לא עובדים מולו ? עשיתי יותר מחצי .. אני יודע שהכל הלך קפוט .. זה לא העניין העניין הוא איך אני להבא יכול לייעל את השיטה שלי
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|