|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
בעיה רצינית!! מומחים תעזרו לי פה =]
שלום לכולם!
אני צריך עזרה בכמה דברים.. יש לי שרתים של CS 1.6 רצים.. דבר ראשון אני העלתי מפות לתיקיה maps המיקום של התיקיה: hlds_l/cstrike/maps עכשיו איך אני מעדכן את כל הסרברים שיש לי כדי שפשוט האדמין של כל אחד מהם יכניס את השמות של המפות ויריץ אותן? כי מה שקורה זה שעל השרת יש מפות מותקנות אבל אי אפשר להריץ אותן בסרבר עצמו.. דבר שני יש לי בעיה עם כמה מודים ספציפיים: AMX mod אני צריך אחד תקין שאפשר להגדיר בוא אדמינים.. דבר שני אינ צריך chicken mod תקין.. מה שיש לי לא עובד כמו שצריך מפני שהוא משנה לאנשים את השם אבל לא משנה להם את הצורה.. soccerjam mod פשוט הכדור לא מופיע... כרגע אלה הבעיות העיקריות.. אודה מאד לעוזרים.. זה מאד קריטי.. פשוט שברתי את הראש ולא הצלחתי לסדר את זה אני מקווה שיש בינכם כאלה שיעזרו תודה מראש!!! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני לא ממש יכול לעזור בהכל אך עם הסוקר תבדוק שכל הפלאגנים מוכנסים בתיקיה amxmodx/plugins תכניס לשם את כל הקבצים של המוד אם עדיין אין כדור או שלא התקנת טוב תמוד או שחסר פלאגינים.
בהצלחה.
# 3 |
חבר על
|
בבעיה הראשונה יש אולי בעיה במפות עצמם.
יש מפות שהם דפוקות ולא עובדות..מנסיון ויש מצב שאתה לא מעלה את כל המפות..:\ או שהם מעלים ולא יודעים. ובקטע של ה AMXMOD אתה שם אדמין דרך התקיה amxmod/admins ניראלי , כי שחככתי לא עבדתי בזה כבר שנה! :] שבתשלום..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|