|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
[JS] כיצד ניתן לבדוק אם כל הפונקציות מחירות אמת?
כותרת לא מובנת נכון?
בכל מקרה תראו...יש לי פונקציה נגיד...היא בודקת משהו ומחזירה אמת ושקר... עכשיו .... קיצור אני ינסח את זה במה שאני רוצה לעשות... יש לי טופס הרשמה...עכשיו יש לי נגיד 8 שדות טקסט...בכל שדה טקסט אני בודק את האורך של התווים בעזרת פונקציה מסוימת שמחזירה אמת ושקר... עכשיו אחרי שהיא בודקת היא קובעת תמונה של X ו- V...אההההם עכשיו נגיד והמשתש מילה את כל השדות טקסט...אבל חלק לא מולאו טוב...כלומר מופיע X....אני רוצה שכשהמשתמש לוחץ על הרשם אז זה יקיים בדיקה אם כל הבדיקות החזירו אמת...הכיצד? נ.ב. האם בJS יש כזה דבר משתנה גלובאלי? Last edited by -VladK-; 30-10-06 at 21:42.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
בקשר לשאלה הראשונה, אתה יכול להשתמש בהרבה && קוד:
if((func1()&&func1())&&)(func3()&&func3()) בקשר לשאלה השנייה. אם משתנה הוגדר מחוץ לפונקציה כל שהיא אז הוא גלובאלי לכל הפונקציות.
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
יש לי פונקציה אחת שבודקת את כל השדות...יעני אחד אחד... אין בJS משהו כמו GLOBAL שיש בPHP שיגרום למשתמש לעבוד מחוץ לפונקציה? |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תגדיר אותו בתחילת הסקריפט מחוץ לפונקציות ותשנה את הערכים שלו בתוך הפונקציות.
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תראה: יש לי 3 פונקציות: HTML קוד:
function checking(inputs,dimg,leng,a) { if(document.getElementById(inputs).value.length >= leng) { document.getElementById(dimg).src='img/v.png'; return true; } else { document.getElementById(dimg).src='img/x.png'; return false; } } function passmatch(pass1,pass2,dimg) { if(document.getElementById(pass1).value == document.getElementById(pass2).value) { document.getElementById(dimg).src='img/v.png'; return true; } else { document.getElementById(dimg).src='img/x.png'; return false; } } function emailcheck(email,dimg) { var reg = new RegExp(/^[\w\-\.]+\@[\w\-\.]+\.[\w\-]+$/); if(email.match(reg)) { document.getElementById(dimg).src='img/v.png'; return true; } else { document.getElementById(dimg).src='img/x.png'; return false; } } PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
האפשרות הטובה ביותר היא לעשות VAR GLOBALTRUE = FALSE
ואז שכל פונקציה תשנה לו את הערך לפי הבדיקה שלה ואפשרות נוספת היא לעשות פונקציה חדשה שמקבלת את כל הפרמטרים של כל שאר הפונקציות וקוראת לפונקציות האחרות עפ הפרמטרים האחרים האפשרות שבניה הציע היה הטובה ביותר.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בכל פונקציה אני מעדכן את הערך של המשתנה... אם כך אז בסוף, בבדיקה האחרונה...הערך של המשתנה יהיה שווה לערך שנתנה הבדיקה האחרונה... דאמט לא מצליח להבין איך לעשות את זה ='( |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|