|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
Whatever
|
ציטוט:
אם באת לפה כדי לתקוף כל מי שמביא ביקורת על המערכת שלך - אל תבקש ביקורת.
# 22 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ושוב, אם אתה הולך למשפט הזה "עורך שמתאים לכל הדפדפנים, מתעדכן תמידית, עובד בצורה נהדרת, כולל אין ספור מודולים ותוספות, מאפשר שליטה מלאה, תמיכה בשפות רבות - זה לא עורך שמחליפים ככה סתם."... אתה בעצמך אמרת (וגם לפי מה שיש במערכת), מה אתה צריך יותר מהדגשה, לינק, קו תחתון, רשימה? אישית? אם אני הייתי צריך WYSIWYG רק עם האפשרויות האלו, הייתי מעדיף לבנות אחד משלי, שעולה הרבה יותר מהר, עם פחות קבצים, עם פחות קודים, כמובן, פחות אפשרויות, אבל אם בIE וFF (כמובן הרשימה נמשכת) הוא עובד, מה צריך יותר? בשביל מה להיות על אחד שאולי יש לו אין ספור אפשרויות אבל עולה לאט? |
|
![]() |
# 23 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כעת, לא תקפתי אותך, הבעת את דעתך, אני הבעתי את שלי. אין שום חובה שבעולם שאני אקבל את דעתך ואהפוך אותה לדעתי שלי. ל"משוגע" :P, ראה ערך - עולה מהר מאוד. הוא עולה לאט אם מפעילים את כל הפלאגינס שלו ולא משתמשים בקומפרסור שמוריד למעלה מ75% מהכובד שלו. (כנס לאתר ובדוק). כעת, מה הוא היתרון של ערוך שאני אבנה על העורך הזה ? המהירות ? בטוח שלא. היכולות, התמיכה - רוב הסיכוים שלא. אני לא מתיימר להיות בעל רמתם של מתכנתי העורך הזה. כעת, אחרי שהשטות של עולה לאט הלכה לה, מדוע שאני אחליף אותו, או אשב ואתחיל לפתח אחד חדש ? שוב, עשו טובה לכולנו ובמיוחד לעצמכם וכנסו למערכת עכשיו, במידה ועולה לאט, כל אחד מכם יקבל ממני 500 שקל (דיל או לא דיל - שלחו לי לדוא"ל את החשבון שלכם...). באותה מידה אני יכול גם להגיד שווינדוס עובד לאט, ואז אם אני מתכנת תוכנה שעובדת על ווינדוס, עדיף כבר לכתוב ווינדוס חדש... |
|
![]() |
# 24 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() בקשר לעדיפות אתה אומר שאתה עובד עם לקוחות מבוגרים אני מאמין שאלה לא ילדים שבכוונה יעשו את שלהם בעדיפות ראשונה בכל אופן אם אתה מתכוון למכור את המערכת אז נראה לי שזה אפשרות שכדי להוסיף א אתה משתמש בה לעצמך אז כרצונך איך שנוח לך לסגור כרטיסיה למה שלא יהיה גם למשתמש הוא יסגור אותה אם הוא קיבל תשובה ככה תדע שהוא סיים בכל אופן כמו שרשמתי מקודם אם אתה מתכוון למכור אז אולי כדי שתוסיף אם זה לשימוש עצמי אז איך שנוח לך |
|
![]() |
# 25 |
חבר וותיק
|
לא עובד
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
נחמד..
רק חבל שזה ניראה לא כמו שצריך ב IE6.. |
![]() |
# 27 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 28 |
Permanently Banned
|
תוקנה הבעיה עם הIE6 (לפי הידע שיש לי עם הטימטום של IE6 וCSS, לא יכול לבדוק האם היא באמת תוקנה, אבל 99% שכן).
|
![]() |
# 29 |
חבר וותיק
|
העורך שלך לא עובד אצלי ב IE6 אבל ב FF הוא עובד ולא יודע מה איתכם העורך שלו עלה די מהר..
Permanently Banned
|
נחמד מאוד אהבתי!
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|