|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
אני מאד הזדעזתי מהסיפור הנ"ל
ואני מוכן לקבל עדויות מאנשים ולכתוב תיק ומישהו יגיש את זה במשטרה העדים מוזמנים לפנות אליי
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 13 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אפילו אין לך 13.? |
|
![]() |
# 14 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
בן אדם רוצה לפתוח אתר עם CO.IL אבל הדומיין יקר לו...מגיע אחד אומר שיתן לו ב100,קופץ על המציאה וקונה... עובד חודש ואחרי זה נמחק! הבן אדם כבר פתח את האתר ועשה הכל ויש אנשים והכל והוא פוחד שיגנבו לו את הדומיין, בסוף? הוא קונה מאיסוק...הנה הם הרוויחו לקוח ![]()
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
וחוץ מזה אני בנאדם רציני ומשקיע ולא תמיד הגיל קובע... מי שרוצה לנסות אותי מוזמן לדבר איתי
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
בכיף...
רק רציתי לעזור במה שאני יודע-לכתוב טוב.
חבר על
|
בהצלחה
|
![]() |
# 19 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אני הזמנתי מאבי loads לומ..
לפני כ 3 חדושים מחקו לי אותו!! אבי בדק ובדק ובדק ככה עברו 3 חודשים עד שהתחלתי להתעצבן על אבי הייתי מעוצבן עליו!! ואז הבנתי שזה לא הוא זה הם (isoc) ואז אבי פנה כל פעם לברר אמרו תקבל תשובה עברו עוד כמה שבועות .. וברוך השם היום קיבלתי .. תדומיין אבל אחרייייי הרבהה זמן 3 חודש לדומיין ועוד מחקו לי אותו..!
חבר בקהילה
|
איך הם זייפו כרטיס אשראי לקחו את הקרדיט ויזרד?
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|