|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
חבל לשמוע שיש מנהלים בגילאים כאלה , פעם הבא תחשוב ממי לקנות.
|
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
איי איי.... מה אני אגיד לך...
אליהו אחלה בנאדם אבל מה שכן לא נותנים כמות כזאת של כסף (לא משנה על מה) ללא חוזה / הסכם חתום שאם יקרה כך וכך אז יהיה כך וכך. חבל באמת לשמוע אני בטוח שיש הסבר הגיוני לסיפור הזה.. אתה בוודאי מחסיר איזה חלק כדיי "לשמן" טוב יותר את הסיפור. נקווה שהכל יבוא על מקומו בשלום. שבת שלום לכל גולשי הוסטס. בברכה אבישי שמחוני מנהל העסק NitroBox.
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
לא שמנתי פה כלום תגיד לאליהו להכנס לאשכול ושיראה לי פה משהו שלא כתבתי או שהוספתי, ואל תאשים אותי בזה,קניתי שרת וגם אם הייתי חותם על חוזה הוא אומר שאין לו תכסף להביא לי, אל תבוא תטובתו |
|
![]() |
# 4 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
מי לעאזעל נותן לילד בן 13 וחצי לנהל עסק איכסון ?! לילד בן 13 וחצי יש שיקול דעת ? יש לו אחריות ? הוא עוד משחק בפוגים או בסופרגול ורואה פוקימון בטלויזיה (או שזה היום כבר לא פוקימון) פשוט עלוב , אני לא יודע אם לצחוק או לבכות , אבל על מה חשבת כששילמת 600 שקלים לילד בן 13 וחצי ? חברה מתחילה ? כמה שאין לי זילזול גדול בילדים , אבל מה לעשות - הם לא טובים בניהול עסק רציני . שיקול דעת מוטעה מביא לטעויות ובטח שלא משלמים לחצי שנה מראש .. יום אחד אימא או אבא פשוט יכולים לתת לו עונש לנתק לו את האינטרנט והנה נעלם בעל ה"חברה" . אויש , איזה שוק מזעזע . |
|
![]() |
# 5 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
גם בזה ששלחתי לו כסף לחברה מתחילה, בן 13 ועוד ל3 חודשים מראש |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|