|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 | |
Авторитет
|
[עדכון גולים] איך זה עובד?
היי,
יש לי שאלה על האתרים הגדולים: מי שמתעניין בספורט, יודע שהאתרים הגדולים - sport5, one, go4score מתעדכנים אוטומטית בגולים (אחרי דקה לכל היותר). אשמח לדעת בעזרת מה, הם מקבלים את העדכונים. (אני רוצה להבין פה את ההגיון וכאילו מה ה "מנוע" שלהם.)
![]() |
![]() |
# 2 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
איך זה בדיוק עובד (כלומר, איך האתרים לוקחים)? אולי קובץ XML (כמובן שמוגן בסיסמה מסויימת וכו') או משהו...לא יודע בדיוק...אבל זה דרך האתר הזה. אפשר לגנוב מהאתרים האלו..בשיטות כאלה ואחרות שממש אני לא הולך להסביר איך (שיטה קלה..אבל בכל זאת)..זה לא חוקי. מהאתר: ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
זה יכול להיות RSS, תקנו אותי אם אני טועה..
# 4 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
בני אדם במשמרות מעדכנים אוטומטית דרך פאנל ניהול מסויים
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
נכון .. יש כתבי שטח גם אולי יש אינטרנט אלחוטית או משהו בעיר..
הכתבי שטח מעדכנים בשניות .. ויש גם כאלה שצופים יש להם קומבינות שהם מעדכנים מהר ![]() סמכו עליהם
# 8 |
חבר בקהילה
|
במשחקים בארץ לדוגמא יש כתבי שטח, יש לדוגמא בטדי יציע עיתונות ששם יש חיבור לאינטרנט ומשם מסקרים ומעדכנים משחקים , גם כתבות וגם תוצאות LIVE
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
Авторитет
|
אה אוקיי,
תודה. גם חשבתי על זה, וזה נשמע יותר הגיוני שאנשים מעדכנים את זה ידני. ובקשר לmeshuga - לא בעיה לשלב אותם באתר, אבל דיברתי בכללי - איך עושים את זה.
![]() |
![]() |
# 10 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
יש אנשים שמדווחים כל הזמן שותף, אני בטוח שיש לאתרים קשרים עם רשתות שידור זרות על עדכונים וכו'... אני חשבתי שאתה שואל מאיפה יש להם....ועניתי ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|