|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם מישהו יתרשם ממך הוא כן יהיה מוכן להשקיע את הסכומים הנדרשים לדעתי, עניין הרושם והתדמית הרבה יותר חשובים מהגיל |
|
![]() |
![]() |
# 52 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני לא חברה רשומה, אין לי שום תארים, אני לא רואה מישהו משקיע 1000$ בהקמת אתר אצלי. |
|
![]() |
![]() |
# 53 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 54 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא תאייייי :'(
|
![]() |
![]() |
# 55 |
משתמש - היכל התהילה
|
לאט לאט.. תתחיל ממחירים יותר נמוכים, תראה לאנשים עבודות קודמות וכו'.. תרכוש אמון ותדמית..זה לא משהו שנולדים איתו
|
![]() |
![]() |
# 56 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בשביל לצבור שם, צריך לצבור שם אצל קהל היעד נכון? בשביל לצבור שם צריך להגיע לקהל היעד? איך אני אגיע לקהל היעד עם סכומים נמוכים והכל? אין מה לנסות לשכנע אותי, אני אתרכז בדברים אחרים כרגע, בעתיד אולי אמצא שותף ואמשיך, כרגע? לא. |
|
![]() |
![]() |
# 57 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה בא בגישה ישר 1000 ש"ח אף אחד לא ישקיע במישהו שהוא לא רואה עבודות , לא רואה אתרים , לא רואה פירסום סתם נכנס לאתר ורואה הקמת אתר 1000 ש"ח זה לא ככה . יש אנשים [בעלי חנויות וכו'] שישר הולכים לגדולים שנותנים להם הצעת מחיר בשמיים , אבל מה קורה ? הם לוקחים את ההצעה - בגלל האמינות , מוניטין , הלקוחות שעבדו איתם אתה מבין ? זה לא ככה צריך להתחיל מקטן קטן , ואז אם הולך תאמין לי שזה יהיה גדול אוטומטית בהצלחה
![]() |
# 59 |
משתמש - היכל התהילה
|
ווואו, כמה תגובות אחרי שבת - טוב אני שומר שבת אז לא יכלתי להגיב.
לכל אלו שאמרו: "תאי הוא אחראי, תאי רציני תאי א' תאי ב'.." בחייאת תפסיקו!!! אני יגיד לכם בתור אחד שמסתכל מהצד ובא לטובתו, אני יגיד לכם שיא הדוגרי. זה נראה כאילו אתם מכירים אותו אישית (מעבר לאיסייקיו ומסנג'ר) המון זמן,ומן הסתם אתם לא כאלה וזה נראה כאילו אתם מנסים להתחנף בצורה מוגזמת (מלבד אקטסרב, שדיבר לא כמו האחרים אלה מה שהוא התרשם מהבחור שהוא בכלל לא מכיר אותו) אליו "תאי ותאי ותאי".. האמת לא הבנתי למה אבל שיהיה. תהיו מציאותיים ותחשבו לרגע, אם אתם חברים שלו כ"כ טובים למה לא לנסות לעזור בפיתחת החבר'ה? העיקר שתאי יפתח חברה וזהו?? תנסו לעזור לו לתת לו עצות ועכשיו מה שהוא עזה זה צעד נכון שלפי דעתי היה ברור מאליו, ולא נכנס לנושא הזה שוב!!! |
![]() |
![]() |
# 60 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|