|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 32 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אולי הוא יותר קטן ממך, אבל ההתנהגות שלו מראה שהוא יותר גדול ממך בהרבה. |
|
![]() |
![]() |
# 33 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
זה לא קשור להתנהגות, מה לעשות לפעמים הגיל משפיע... אני בן 21 ואני לא מעז לפתוח חברה עד שאני ישתחרר למה ? כי זה לא אותו דבר כשזה עבודה שלך וכשזה עיסוק מהצד... |
|
![]() |
![]() |
# 34 |
הוסטסניון
|
בהצלחה בהמשך!
|
![]() |
![]() |
# 35 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 36 |
חבר בקהילה
|
לכל הטוענים שהגיל הוא עניין בעייתי - אני חולק עליכם!
אתה יכול להיות בן 14 ולנהל את החברה שלך כמו בן 20 - וכך גם תבוא ההצלחה! הגיל הוא עניין בעייתי לא מפני שהאדם לא מסוגל לקחת אחריות על העסק שלו (בחלק מהמקרים) אלא מפני שהחוקה בעולם יוצרת בעיות ומגבלות לאנשים בגיל זה. לפעמים גם אדם בגיל 14 יכול לנהל עסק יותר טוב מאדם בן 30 - זה לא העניין. תאי - שמעתי עליך רק טובות, ואני מאחל לך רק בהצלחה. אני מקווה שתדע לקבל גם הערות מסוג זה שקיבלת כאן, אבל אני בטוח שאתה מספיק בוגר כדי להבין מאיפה הן באות. אל תיתן לאף אחד לשבור אותך ותמיד תהיה בטוח בעצמך, אם תרצה לנהל עסק - תנהל עסק. לדעתי אתה עושה צעד נכון, כל עוד אינך בטוח שאתה יכול להקים עסק (שמבחינתך) הוא ברמה הגבוהה ביותר - אל תקים אותו, תבנה אותו קצת. אני מאחל לך בהצלחה בהמשך הדרך, ומקווה להכיר אותך קצת יותר לעומק. בברכה, נעם שמש. |
![]() |
![]() |
# 37 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ובתור אחד שמכיר את תאי אני יכול להעיד שהוא אחראי, רציני ויש לו מספיק זמן פנוי. אגב, כל אלו שהחליטו ש"חברה / עסק" לא פותחים בגיל 14 טועים! קראתי ועברתי על כל האשכול ואם אני זוכר נכון חברת actserv הוקמה כשבעליה היה בגיל 14 ועובדה החברה כרגע מצליחה בלי עין הרע! בכ"מ אולי אני אהיה שותף בעסק של תאי (זה שאסור לספר עליו)... ואממ תאי אני מאחל לך הרבה הצלחה ![]() כל צעד שלך נבון ביותר (אולי לא בדמקה הא? ![]() וכמו שכבר אמרתי בהצלחה תאי ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 38 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כל מי שאומר שתאי לא אחראי הוא ממש טועה.
אני הכרתי את תאי לכמה דקות שיחה באיסיקיו שלא היו כאלה נחמדות אבל זה לא משנה. הוא נראה בן אדם רציני, אחראי ואפילו יותר בוגר מכמה פה... בקיצור בהצלחה תאי. |
![]() |
![]() |
# 39 |
Permanently Banned
|
חבל לשמוע
בהצלחה בהמשך |
![]() |
![]() |
# 40 | |||||||
Rar.co.il
|
אני אנסה לעשות קצת סדר- אני רק מביע את דעתי:
ציטוט:
ציטוט:
לאנשים בני 30 יש את "ההון" שלהם ולא צריכים להיצמד להורים בדברים כאלה. בדר"כ לאחר שאנשים בני 30 פותחים את עסק יש להם סדר עדיפויות (בניגוד לבנאדם בן 14-24 שיעדיף לצאת לבלות, אדם בן 30 שפותח עסק ידאג יותר לפרנסה). לאנשים בני 30 יש הרבה יותר זמן להשקיע. וזה הבדל מהותי, אין מה לעשות הגיל הוא כן משנה בדברים כאלה. ציטוט:
ואי אפשר להתעלם מהדבריו שבמקורם נכונים. ציטוט:
ציטוט:
![]() ציטוט:
-עדיין לומד -מבלים יותר זמן מחוץ לבית מאשר לבית -ניכנסים למצבים שונים ומוזרים שמשפיעים על החיים לטוב ולרע. -לא יכול לחתום על חוזים -הכסף של אדם כזה הוא בדר"כ הכסף של ההורים שלו -אם אין כ.א לא יכול לרכוש דברים, אם אין כ.א בינ"ל לא יכול לרכוש דברים מחו"ל -בדר"כ פחות אחראיים (אני לפחות הייתי ככה) -העסק לא רשום על שמם -ההורים משפיעים רבות על החיים: אם רוצים לוקחים את הטלפון, אם רוצים לא נותנים כסף, אם רוצים יכולים לקחת את המחשב... והרשימה עוד ארוכה... אני לא אומר שאי אפשר להסתדר עם עסק בגיל הזה, אני אומר שקשה. אם יש שותפים מבוגרים יותר- הבעיה קטנה בצורה משמעותית. ציטוט:
לפותח הנושא, כל הכבוד על הצעד הזה- מרשים מאוד. במקום להיות כמו החברות פה שנפתחות ביום שני ונסגרות ביום שני בשבוע אחרי החלטת לקחת את הזמן ולחכות לרגע המתאים בו תוכל להשקיע בעסק בצורה הטובה ביותר. בהצלחה בהמשך!
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|