|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר על
|
חבל,
דרך אגב למה אתה מופיע בתור עסק רשום? |
![]() |
![]() |
# 23 | |
кто ты?
|
ציטוט:
![]() בהצלחה בהמשך הדרך, תאי. |
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 25 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
והיום טפו טפו.. שרתים וציוד יקרים מאוד ששייכים לנו, צוות מקצועי ומיומן וגם לקוחות וביקורות טובות לא חסר.. אני אפילו קצת אקצין ואגיד שלא שמעתי על מישהו שיצא לא מרוצה אז ככה שיש ויש, בכל הגילאים, אז בלי הכללות בבקשה. בכל מקרה, נשמעת לי בחור רציני, חבל, אבל בטוח שעוד תפתיע ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני הייתי צריך צריך להביא לקוחות עם תקציבים גדולים מאוד (יחסית להוסטס), ולא יכולתי לעשות זאת. אך מצד שני, בגלל שבעסקי אחסון בגיל הזה יותר קל להצליח, קיבלת הודעה פרטית ממני אתמול ואני בטוח שהבנת משהו [= תודה לך! נ.ב. designs הוא עוסק פטור, אני אשתמש בו למשהו אחר. |
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
תאי מקווה שזה לא יהיה להרבה זמן, בכל מקרה לפי מה שהבנתי הוא עדיין נשאר מעצב |
|
![]() |
![]() |
# 28 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
כל מי שדיבר על גיל... אין לזה שום קשר.
לתאי יש ידע במערכות ובהוסטינג יותר מלאנשים בני 30 תאמין לי... הוא לאט לאט למד את זה, והגיל ממש לא משנה... הוא יכול לעשות בדיוק אותם דברים כמו שמישהו בן 40 יכול לעשות... לא כולל לרשום עסק, שזה בעוד 4 שנים תאי יוכל לרשום את העסק על שמו. אבל כרגע, תאי לפי דעתי יותר מקצועי מחצי "חברות" ההוסטינג שיש פה בפורום.
# 29 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
דבר שני, העוסק פטור רשום על שמי. חברה אפשר לרשום רק מעל גיל 18 לדעתי. ובעניין מושגים של הוסטינג אני לא תמיד מבין, אבל גם לזה יש פיתרון. |
|
![]() |
![]() |
# 30 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
צעד מבורך,
בכל בעייה אתה יכול לפנות אליי
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|