|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 13 | |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
![]() צור קשר להעברת התשלום ולפתיחת הרסיילר : יצירת קשר במשכרי טלפון: טלפון (הוט) של העסק : 077-9172929 עובד בין השעות : 13:15 עד 23:00 פלאפון זמין ברוב היום וגם בשעות הלילה : 054-8-022863 פקס העסק : 077-7192828 איימלים של העסק : sales@crv.co.il - מחלקת מכירות Support@cRv.co.il - מחלקת תמיכה abuse@cRv.co.il - מחקלת תלונות האיימלים נבדקים כל 30 דקות. תוכנות מסרים : Name : OsHeR Icq : 716897 Msn : OsHeR@cRv.co.il בברכה , |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
רשומים ברש"ם החברות? ואיך אתה יכול להגיד שאתם "חברה" מעולה אם אתם רק עכשיו קמתם? אני ממש לא בא לפגוע או להעליב, זה ממש לא המטרה שלי, אבל איך אתם יכולים להגיד דבר כזה לפני שאתם לפחות חצי שנה-שנה בשוק? |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
עסק פטור. אתה מדבר שטיות עומר. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חברה זה חברה בע"מ, שרשומה ברשם החברות. ואני ממש לא מדבר שטויות אני לא חושב שעסק יכול להגדיר את עצמו כ"בין הטובים בארץ" כשהוא עדיין עסק חדש. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל ממש לא בא לי להכנס לדיון על האישיות של אושר עכשיו חברה אתם לא, עסק אולי ויש הבדל ענק בין השניים. |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
חוץ מיזה למה אתם מורידים לעצמכם תרמה שאתם מוכרים ריסיילר כזה שהמחיר החודשי שלו אמור לעלות 300 שקל ואתם מוכרים אותו לחצי שנה ב320, טוב אני לא יכנס לזה,זה החלטה שלכם יום טוב לכולם |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני לא רוצה להכנס לכלום מנהלים הבנאדם כבר לקח תחבילה אפשר לנעול. |
|
![]() |
![]() |