|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מנהל ראשי בדימוס
|
הוא לא חייב לצנזר, ואם מישהו רוצה להעלות יצירה שלו ולשתף אותה באמצעות רפידשר, הוא לא מפר זכויות יוצרים וזה לא פייר מבחינת רפידשייר ומבחינתו שיצנזרו את האתר האולטימטיבי בשבילו לשתף את היצירה שלו..
בקיצור זו סוגיה קצת קשה, לדעתי בני העורך דין יוכל לעזור לנו בכך ![]() |
![]() |
![]() |
# 12 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
צינזור של ראפידשייר זה הדבר האולטימטיבי נכון שהוא לא מושלם, אבל אפשר להגיד שזה מכסה יותר מ90% מהעלאות של קבצים מפרי זכויות יוצרים. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אז בוא נחסום את כל הכתובות של רפידשייר מהפורומים?
זה שטויות! אי אפשר לצנזר את האתר הזה, זה לא ריאלי... זה כמו שאני אגיד לך שלצנזר את אימאג'שייק כדי למנוע גניבות של יצירות (תמונות). |
![]() |
![]() |
# 14 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הוא מדבר פה על מצב שזה מגיע לבית משפט, יכול להיות שזה לא ריאלי אבל הוא שאל. תראה, אני מידי פעם גולש באוורלסט, אולי 99.9% הקבצים שפורסמו מראפידשייר הם ווארז. אז שוב פעם, אם צריכים להסיר מבעל הפורום את האחריות זאת לדעתי הדרך הכי טובה לעשות את זה עם מינימום פגיעה בפורום. וזה ועוד איך ריאלי. תמונות ואימאג'שייק זה דבר שונה לגמרי. אתה מדבר פה על מצבים לא ריאליים, ממתי בפורומים מפרים זכויות יוצרים בתמונות? אולי יש כמה כאלה, אבל זה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר קטן. בעוד שמשתמשים באימאג'שייק בשביל לפרסם חתימות ועבודות גרפיות, אם זה היה המצב לא הייתי מציע צינזור של אימאג'שייג ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|