|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
יש שלוש חברות חזקות בשוק, של ספרים:
hod-ami.co.il focus.co.il mentor.co.il אני ממש ממליץ בחום על מנטור (האתר האחרון). אם אתה אומר שאתה יודע הכל בפוטושופ, אין אין לך צורך לקנות ספר... פשות תעשה עיצובים ,תפרסם פה, ונגיד לך מה לשפר. כך תלמד. |
![]() |
![]() |
# 22 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אולי בעברית כן בגלל ששפת האם שלי היא לא עברית בגלל זה אני לא ממש טוב בעברית אבל זה לא אומר ששפת האם שלי היא אנגלית כן! |
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
נערך:צודק בהחלצ זה want אני טעיתי הייתי יכול להשבע שזה היה whant
|
![]() |
![]() |
# 25 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני עושה עיצובים בגודל של 750*800... אבל אפשר להיות יותר יצירתי ולעשות בגדלים אחרים... ואל תקנה ספר, תחפש מדריכים. כי סה"כ מה שיש בספר יש גם באינטרנט.. אין צורך לבזבבז על זה 150 ש"ח... והעיצוב השני הרבה יותר טוב, אהבתי את הבועות... |
|
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר וותיק
|
הכנתי עוד עיצוב הפעם יצא לי משהוא משהוא ממש טוב כמובן לא טוב בשביל מתקדם אבל רואים שאני התקדמתי בהרבה מאוד אל הראיון של הצבעים לקחתי ממדריך ורק הכפתורים למעלה זה מהמדריך כל השאר זה אני המצאתי עם שינויים קטנים בצבעים ועוד כמה שטויות רק אל תסימו לב לעיגולים ולילד המוזר הזה שעל הנדנדה זה ניסיתי לעשות כאילו הילד נמצע על חוט שקשור בין שני עיגולים כאלו אבל לא יצא לי משהוא טוב הנה העיצוב:
http://img178.imageshack.us/img178/1...titled1ur7.jpg אין קרדיט בגלל שזה גם לשם אימון בלבד בגלל זה אין קרדיט |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|