|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
נחמד ביותר
![]() |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
נחמד סך הכל לפעם ראשונהה אבל קח כמה עצות לעתיד.
תמיד תדאג לתאורה יש כמה סוגי תאורה אני פה ידבר על שניים חמה וקרה מה שהשתמשת במנורת שולחן זאת תאורה חמה בגוונים כתום צהוב שמש וכל אלה לעומת זאת האור שיצא מהמסך הוא גוון קר פעמים הבאות תנסה לא לשלב אותם ככה או שיהיו קרובים אחד לשני. תדאג לתאורה בכל הסט זה לא נעים לעין שמתאמצים כדי לראות משהו כי חשוך מידי. תהיה יותר יציב עם המצלמה כל הרעידות האלה הורסות תצילום בטח שים את היד השנייה כתומכת לזאת שמחזיקה את המלמה או שתשתמש בחצובה. לגבי העריכה אין מה להגיד אין משהו מיוחד. בהצלחה בהמשך. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
נחמד לעריכה ראשונה.
ממליץ לך להשתמש ביותר תאורה כמו שJarhead אמר, ולהשתמש בתוכנת עריכה יותר מקצועית שתוכל להכין אפקטים, לשפר בהירות, וכו'. אני ממליץ על Vegas של Sonic Foundry בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 14 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
תאמת בכוונה לא שמתי את המנורה קרוב למסך למה הLCD עושה בעיות הוא דק אז הרבה מקום לבאלגן מאחורה חחחחח גם בצד הכל מלא דפים ובאלגן ניסתי ככה שלא יראו וזה לא סט זה החדר הקטן שלי אני ינסה לשלב אבל שתבין אין לי עם מה יש לי מנורת שולחן שבעצם של אחש לי מנורה למעלה ואור מהמסך והמצלמה המצלמה נזקקת עוד מעט חדשה יש ריעדות בקטנה למה אני עובד מהמטה לריצפה אבל למדתי לפחות קצת ממך בסרט הבא נשלב את זה! אם למישהו יש רעיון לסרט תותח וסוס דברו חופשי |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
חח אח שלי מגניב!
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|