|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
צריך הסבר במעבר בין פוטושופ לפלאש
אני למדתי פוטושופ קצת וקצת פלאש עכשיו רציתי לשלב בינייהם אז בניתי חצי עיצוב כמו שאתם יכולים לראות בהודעה הקודמת שלי פה בפורום אבל הבעיה שלי היא שאחרי שבניתי את החצי עיצוב הזה אני רציתי לעשות ככה שכשניכנסים לאתר התפריט ירד מלמעלה ואז אפשר יהיה לנחוץ וכשמצביעים על זה אז שזה ישנה צבע ועוד כמה דברים אבל הבעיה שלי הייתה שאני לא יודע איך לעבור בין שני התוכנות רציתי לדעת האם יש דרך כלשהיא לעבוד בין שני התוכנות ככה שכל הליירים ישארו או שלא אכפת לי איך אבל שהכל יהיה אותו הדבר כמו בפוטושופ?
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אתה צריך לשמור כל layer בתור תמונה חדשה בפוטושופ. עדיף בפורמט PNG כי אז הרקע נשאר שקוף
אחרי שאתה עושה את זה אתה נכנס לפלאש ועושה export to library, ובוחר את התמונות ששמרת. אחר כך יש לך בפלאש חלון library עם כל התמונות האלה. מעביר אותם לדף וזהו...
# 3 |
חבר וותיק
|
אולי תוכל להסביר לי יותר מפורט איך לשמור כל לייר בתמונה אולי יש איזשהיא זרך מהיאה יותר מאשר לעשות שלא יראו את כל הליירים אלא רק לייר אחד ואז ככה להמשיך אולי יש דרך אחרת?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אתה יודע פלאש?
אתה יודע איך לפתוח LAYER בפלאש? אם כן, אז תייבא את כל התמונות שלך, תפתח הרבה LAYERS (ככמות הליירים שיש לך בפוטושופ), ותגרור את התמונות ללירים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|