![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
עזרה PHP
שלום
יש לי מערכת ניהול תוכן קטנה כזו עכשיו, אני צריך רק שיהיה לי שם משתמש וסיסמא שרק אני אדע אותם בכדי להכנס אלייה . מכוון שאסור כאן לרשום קודים נראה לי (לא בטוח) אז תעזרו בבקשה בפרטי אבל עם אתם יודעים שמותר אז תרשמו כאן, תודה ![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
תחסום גישה לקובץ העריכה או מה שזה לא יהיה דרך DA.
|
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
טוב מכוון ואסור לתת פה סקריפטים מוכנים וכדומה, אני ידריך אותך בערך מה צריך לעשות.
אתה יוצר טופס - ומכוון נניח את השליחה לעמוד בשם login.php. עכשיו בעמוד login.php אתה יוצר משפט תנאי קוד:
if ($_POST['user']==123 && $_POST['pass']==123456) כמובן שאחרי שיש לך את הבסיס תוכל להגדיר שאם התחברת - זה יגדיר לך סשן - ואז להגדיר בפאנל שאם קיים הסשן הזה שיציג לך את הפאנל ואם הסשן לא קיים (אתה לא מחובר) אז שיוביל אותך להתחברות. מקווה שעזרתי. |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
האם תוכל להסביר לי בבקשה ב ICQ \ בפרטי יותר לעומק? עריכה : יצרתי את הקובץ, אבל עשיתי משהו לא בסדר, אשמח עם תתקן לי ![]() http://benmalka.com/php/login1.php Last edited by Ben-Malka; 07-10-06 at 01:25.. |
|
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
עשה טובה אם אתה רוצה שאני יעזור לך אחי תרשום את הקוד מסודר בשורות למה אני לא מבין מה הולך פה על ימין ועל שמאל - אבל מהסתכלות ראשונית ראיתי שאת הנתונים $_POST - לא הצפנת לsha1 כדי שיהיה פה שיוויון עם הסיסמא מהמסד שמוצפנת בsha1.
|
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
שלחתי לך הודעה בפרטי . ענה לי בבקשה .
|
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
עברתי את המוגבליות ואני לא יכול לשלוח יותר הודעות פרטיות .. |
|
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אם עברת את ההגבלה ... אז אתה יכול למחוק הודעות דרך פנאל הניהול האישי שלך ומותר לפרסם קודים שאתה כתבת פשוט אסור לבקש קודים מוכנים אז תפרסם את הקוד ותראה איפה בדיוק הבעיה. |
|
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אם רק אתה צריך ואתה לא רוצה להסתבך עם קודים.
תשתמש בPass protect של DA |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
עשיתי משהו נורא מהיר ואוליי גם לא הכי יעיל או whatever - אבל פועל
![]() PHP קוד:
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|