|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 841 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
סליחה על ההצפה.
אך בפרופיל "Permanently Banned " ... ובכניסה לפורום שהוא אומר שההשעייה תוסר אוטומטית עוד: "לעולם לא"..... זה נקרא מושעה לצמיתות. תקן אותי אם אני טועה.. בדקתי בדיוק מה זה Permanently לפני שאמרתי... |
![]() |
# 842 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 843 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
CMP.co.il
תודה. |
![]() |
# 844 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 845 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כן.
ציינתי בהודעת המקור שזהו משתמש שנרשם על מנת לערער על החסימה |
![]() |
# 846 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
משתמש כפול, אתה רוצה לערער? כתוב לך מה לעשות במקרה של "באן"...שם גם כתוב את המייל של האדמין של הוסטס. יש סיבה שצריך להרשם עם מייל של ספקית..והיא כמובן, למנוע הרשמה כפולה! בקשר למשתמש המושעה? הוא הושעה עקב מספר אזהרות, לא בגלל שהחלטנו להשעות אותך, זה אוטומטי במערכת. אני מחכה 10 דקות ע"מ שתראה הודעה זאת ואז חוסם את המשתמש הנוכחי שלך. עוד "תגלית" שאני רואה, זה כמות המשתמשים שיש לך: CMP.co.iL www.cmp.co.il |CMP.Co.IL כאילו, מה? בשביל מה כל המשתמשים האלו? כולם גם נחסמים. אם תערער ותזוכא רק משתמש אחד תוכל להחזיר. |
|
![]() |
# 847 |
חבר על
|
שנו לי את השם ל-Yarin
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 849 |
חבר וותיק
|
שלום,
ברצוני לשנות את הסיסמא שלי, אך זה כרוך בשינוי המייל שלי למייל של הספקית, שאבא שלי משתמש בו... האם עלי להשאר עם הסיסמא הנוכחת? דרך אגב, אני חושב, לא בטוח (אני אבדוק את זה), שאומרים השהיה (מלשון לשהות) ולא השעיה :S והאם אפשר לעשות סקרפיט שאחרי שאשכול עובר את הדף הראשון, למשל, הוא ננעל. כך לא יהיו הקפצות... |
![]() |
# 850 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אפשר לעשות סקריפט שנועל אחרי X זמן, אבל גם זה לא טוב, לא בכל פורום הקפצה נמדדת על אותו אורך זמן. אומרים השעיה-suspension. בקשר לסיסמה, אפשר לעשות 3 דברים. 1. לשלוח לי את הסיסמה החדשה ואני ישנה לך במשתמש. 2. להודיע לי לפני שאתה משנה את הסיסמה (ואז לשים סתם מייל) ואני ישמור את המייל הישן שלך ויחליף אחרי שתשנה את הסיסמה (אבל, אתה צריך להודיע לי לפני, אני לא ישנה סתם את המייל). 3. פשוט להחליף למייל של ספקית, הכי טוב לכולנו. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|