![]() |
# 52 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ניר אתה מודה שהסרבר היה בדאון של שבוע ויתוקן היום/מחר אבל השאלה היא האם ינתן פיצוי כל שהו ללקוחות אני מציע ללקוחות לבקש את זמן הדאון*2 פיצוי הוגן לעוגמת הנפש ולדאון אם כל הבעיות שעורוו פה במקומך הייתי יוצא במצבעים של חודש אחד חינם בכלל בהצלחה לך! |
|
![]() |
# 53 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
קשה לי להאמין על ניר..! בנאדם זהב כמו שאני מכיר אותו.. עוזר תומך והכול..
הוא מנהל כמה חברות בגלל זה קשה להתמודד אם זה ויש מנהלים אחרים שמנהלים את דיו סרב
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
ממחר חברת דיו-סרב משנה את המנהלים שלה ואת העיצוב
כולל דומיין חדש לעסק ומחזירה לכל אחד אשר היה איתו בעיה מחזירה לו פיצוי שיהיה לכם יום טוב וגמר חתימה טובה
אורגינל - פורטל נוער לא רגיל Last edited by smilie; 03-10-06 at 23:23.. |
![]() |
# 55 |
הוסטסניון
|
הסרבר סודר, כל השרתי משחק עובדים .
מנור וכל שאר הלקוחות קיבלו פיצוי . הם עכשיו לקוחות של דיו-סרב. מחר דיו-סרב תעלה עם כמה דברים חדשים וזה הכל .
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
בהצלחה צאו לדרך חדשה!! חתימה טובה לכולם
חבר על
|
ואוא הורגים אותי אנשים פראיירים..
הייתי בא אליו דרך המסך מעצבים איך יכלת לחכות חודש וחצי יאללהההה.. צריכים להרוג אנשים כאלה :]
חבר וותיק
|
ציטוט:
גם ההודעה שלך וגם שלי היא ספאם... אבל אם כבר מספים אז לפחות תנסה להבין שלא כל דבר הורגים בגללו וגם אם הרגת אותו... קיבלת פיצוי?? קצת לחשוב לפניי שמדברים (במקרה הזה חושבים) אפשר תמיד להסתדר במקרה הכי גרוע זה החזר כספי / בית משפט לתביעות קטנות לא יותר מזה כל אחד גיבור חייל הורג אנשים...
# 59 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כן ומאיפה המצאתה את זה שהם חיכו שבוע? ולמה זה נותן להם להיות פראיירים? ואני לא אחד מהאנשים שצריכים להרוג...
# 60 |
מנהל ראשי
|
חבל שבמקום התנצלות פשוטה,
הודאה בטעות ופיצוי הולם, האשכול היה צריך להגרר לכל זה. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|