![]() |
# 731 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כשהאחראי מחשבים בא לתקן מחשב שקרה לו משהו, הוא אומר שהמחשב מקולקל ומזמינים טכנאי. אז אצלנו לומדים את זה. אם יש מצב רוח ותקציב גם pp. |
|
![]() |
# 732 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אז אתה לומד מחשבים, לא מדעי המחשב.. מדעי המחשב זה משהו אחר, בוחרים את זה.. ב-י' תגיע לזה.. במדעי המחשב לומדים C/ACCESS/HTML/ASP וכו.. ודרך אגב, זה לא קשור לתקציב בבצפר, הבצפר חייב לבחור את האפשרויות האלוף כי עליהן יש את הבחינות בגרות.. |
|
![]() |
# 733 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אז המורה מסבירה משהו, נגיד על ה-pentool. אז יש אפשרות אחת לעשות שזה יהיה וקטורי כזה, ואפשרות שנייה שזה יהיה פשוט מסלול. היא אומרת לכל הכיתה: תמיד תשימו על האופציה הזאת! (של המסלול הריק). אני אומר לה: "אבל אם תשימי על האופציה השנייה תוכלי לעשות דברים וקטוריים וזה כלי נורא חשוב". היא צעקה עליי כ"כ, שאתם לא מאמינים, "אני לא צריכה עזרה!!!" כמעט הוציאה אותי מהכיתה. אח"כ כששאלו אותה והיא אמרה ש-72 זה המספר המקסימלי לגודל של טקסט, אכלתי את עצמי כדי לא להעיר לה ולעוף לגמרי... |
|
![]() |
# 734 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני שאין לי מושג בפוטושופ יכול ללמד ת'מורה שלך! חחחח ד"א מצטער שלא הגבתי פשוט לא הייתי בבית ![]() |
|
![]() |
# 735 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
רואים? הוא לא מגיב שעתיים אז הוא מבקש סליחה. אבל אני יכול ללמד אותה לעשות דברים שאין לה מושג... שתבין, היא גם בונה אתרים ומזה היא מקבלת כסף, אני מעצב אתר יותר יפה מהאתרים שהיא מעצבת ב-10 דקות. http://navah.co.il/ חחחחח... |
|
![]() |
# 736 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 737 |
Permanently Banned
|
בצייר אני מעצב דברים יותר יפים
![]() ושוב סליחה שלא הגבתי בחצי שעה הזו פשוט אכלתי ![]() |
![]() |
# 738 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
חחח... ובר, בצייר אי אפשר לעצב, אפשר לצייר, ובגלל זה אני כל הזמן אמרתי לה לשנות באתר לשירותי ציור מקצועיים ![]() |
|
![]() |
# 739 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 740 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחחחחח
אני יושב בחדר, רואה איזה פרק בFMA, עם אוזניות ,יום כיפור הרי... פתאום אני נגנב, בואנה, איזה סראונד, איזו איכות, אחלה אוזניות, אחר כך אני מרים את האוזניות אני רואה הרמקולים מופעלים כמעט על כל הווליום חחחחחחחח |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 3 (0 חברים ו- 3 אורחים) | |
|
|