|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
תהנה אני צם
# 12 |
הוסטסניון
|
אני צם..=]
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
הורדתי את Jackass 2.. מחפש עוד משהו להוריד.
אגב יאיר, איך רושמים באנגלית ויוה לה באם?
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
חבר הציל אותי, נתן לי את כל הפרקים של FMA.
גם הורדתי כמה פרקים של Eureka, Weeds, עכשיו מוריד את אפקטהפרפר2. ויש עוד כמה סרטים שכבר ירדו צריך רק למצוא זמן לראות אותם =] |
![]() |
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
FMA - FULL METAL ALCHEMIST - אנימיה.
Weeds - סדרה מעולה, שנונה, מצחיקה, מאוד כדאי. [נושא: סמים וכו', לא מה שאתם חושבים]. Eureka - גם סדרה טובה מאוד, סדרה למשפחה... עיר של גאונים שכל הזמן ממציאים דברים ויש פאשלות וזה, מאוד נחמד. בקשר לרשימה שפרסמו פה: 16 Blocks - אחלה סרט, מומלץ. Chaos - ירד, צריך לראות. Click - גם סרט טוב Firewall - משעמם טילים! קטושות! מחקתי אותו באמצע הצפייה, עוד שנייה והיתי נרדם. Inside Man - סרט טוב, גם מומלץ. Running Scared - סרט מעולה ונדיר, מומלץ ++++. Stay Alive - סתם זבל להעביר את הזמן איתו. The Benchwarmers - סתם זבל להע.... Underworld Evolution - בעע, סתם זבל... הראשון היה הרבה יותר נחמד X-Men 3 - The Last Stand - אולי מי שאהב את הקדומים, אישית, כל הסרטים שלהם לא משו. Superman Returns - נחמד, אבל תאמת, סתם זבל להעב... Miami Vice - ירד, צריך לראות. Code De Vinchi - '' עוד סדרות מומלצות: Kyle XY - אחלה סדרה, על ילד כזה שהוא מתעורר ביער [מיני ספויילר] והוא גאון וזה, אחלה סדרה. למי שעוד לא ראה: Everybody Hates Chris - סדרה מעולה+++!!! השיר פתיחה, ענק! גם מי שלא ראה, שיוריד את "פלישה - invasion", מאוד נחמד, מעביר את הזמן. גם אפשר להוריד את 4400\Supernatural, שוב, להעביר את הזמן בסבבה +-, אין שוסים גדולים. ולסיכום: סדרות שאני אישית מאוד ממליץ: [אין לסדר חשיבות]: Weeds Eureka Kyle XY Everybody Hates Chris צום קל ![]() |
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
למישהו יש עוד סרטים טובים ?
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|