|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
שיפור רציני של העיצוב הראשון-דעות בבקשה
שלום לכולם
אז הנה אחרי עבודה קיבלתי השראה פה ושם כמה עיצובים אחרי הרבה ניסיונות הנה התוצאה הסופית נכון לשניה זו זה הידע שלי בפוטו תמונה של העיצוב כאן סתם בכללי זה אתר לקבוצה שלי בהאטריק אז זה ממש לא חייב להיות מקצועי אבל את זה בחרתי לעצב ראשון בידיוק מהסיבה הזאת-להתנסות אני יודע שהחלק העליון לא משהו-אני מחפש מקום ללמוד להכין לוגואים או תמונות וכו' קיצור... תאמרו בבקשה מה לא בסדר בעיצוב-תחפשו ממש מה לא בסדר בו ותאמרו איך לפעם הבאה אני יוכל לתקן את זה תגובות בונות בבקשה ולא כמו פעם שעברה על הפנים-לא טוב-תלמד פשוט תאמרו איזה חלק לא טוב ואיך לתקן , אני הרי רוצה ללמוד (עדיין העיצוב הראשון לא לשכוח) תודה לכולם גמר חתימה טובה |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
הרבה יותר טוב אבל תגדיל את העיצובו תעשה יותר מקום לדברים,
את הפונט באמצע העמוד תקטין הוא ענק, בהצלחה.
# 3 |
חבר בקהילה
|
בהחלט יש שיפור נריה :]
כמה עצות להמשך: *תעשה עיצובים גדולים יותר. *תקטין את הטקסט המרכזי זה גורם לתחושה גסה בעיצוב. *שים לוגו אחד בצד שתבחר זה יספיק. *היחס בגודל בעיצוב הזה לא יצא כל כך טוב כמו שציינתי כבר, שים לב על גודלם של עיצובים אחרים. בהצלחה =]
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חמוד מאוד.. להתחלה תנסה לעשות עיצובים קצת יותר גדולים אם פונט יפה.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
כדי שתסתכל עוד בעיצובים של אחרים...
הבאר, לדעתי, קטן מידי... באמצע, כאמור, כדי להקטין את הפונט, וגם, מה כתוב שם? מה צריך להיות כתוב שם? תשים כותרת... |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
באמצע זה סתם טקסט ברור שהוא בכלל לא יהיה
אם זה כ"כ חשוב בשניה מקטינים אותו ובקידוד אני מוחק אותו לגמרה מה עוד כדאי לעבוד עליו? |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
הצבעים לא מסתדרים בעין,
ךלא אהבתי אבל תתאמן עוד אתה תשתפר..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|